Aarhus Panorama

Magasinet der samler byen
Aarhus Panorama er hele byens gratismagasin, der fortæller både nyheder og hverdags-historier, der forplanter sig i den jyske hovedstads muld. Magasinet, der trykkes hver anden måned i 12.000 eksemplarer, udkom for første gang i 2013 og kan findes i caféer, butikker og kulturinstitutioner i Aarhus - i alt mere end 400 steder i byen.

På internettet er der en kollosal, og til tider uoverskuelig, mængde af indhold. Mens andre fokusere på kvantitet, producerer vi derimod spændende, dybdegående artikler om de små og store historier i Aarhus. Nuancerende reportager, portrætter og billedserier med substans.

 

 

 

Tovholder på Kulturportalen
Aarhus Panorama har helt fra starten været med til at udvikle konceptet bag Kulturportalen og indgår i et tæt samarbejde med de 20 kultursteder om at formidle kultur til aarhusianerne, og alle dem der gæster byen. Til dagligt står de også for driften af Kulturportalen og er med til at sikre, at sitet altid kører som det skal.  

Har du input til Kulturportalen, er du derfor velkommen til at skrive til Aarhus Panorama på hej@aarhuspanorama.dk eller ringe på 30 22 33 44. 

 

 

 

 

Dem finder du på Kulturportalen.dk