IN THE AIR TONIGHT – En hyldest til Phil Collins

X
Tivoli Friheden

IN THE AIR TONIGHT – En hyldest til Phil Collins

Koncert

IN THE AIR TONIGHT er en medrivende og nærværende hyldest til Phil Collins, som musikalsk vil spænde over 50 år. Fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over 30 uimod­ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er - historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succes­fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney.

På scenen i IN THE AIR TONIGHT er der syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke, Anne Kraglund og Niels Rahbech. Koncerten er iscenesat af Rikke Lillevang og produceret af MusicalDanmark fra Århus, der tidligere har stået bag store succeser i Hermans med shows som Time Of My Life, Sad i parken, Band On The Run, John & Joel og Fra Waterloo til Düvemåla.

 

 

 

X