Bjørn Eidsvåg

X
Musikhuset

Bjørn Eidsvåg

Koncert

Norges store trubadur Bjørn Eidsvåg lægger vejen forbi Musikhuset

Den norske trubadur Bjørn Eidsvåg vil med sin store livsvisdom og fortælleglæde forkæle sit trofaste danske publikum med gode melodier og store beretninger.

Igennem sin musik berører Bjørn Eidsvåg alle aspekter af det at være et tænkende menneske: Tro, tvivl, kærlighed og anger. Selv normalt tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Bjørn Eidsvågs univers og flyder afsted på melodier, der rent musikalsk når bemærkelsesværdigt langt omkring: vise, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz.

Bjørn Eidsvåg er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien, hvilket i høj grad har påvirket hans sange. Gennem hele sin karriere har Bjørn Eidsvåg stået på retten til at sige hvad man vil, uafhængigt af livssynsbåse. Siden starten som musiker i 1971 har Bjørn Eidsvåg skrevet sig grundigt ind i den norske musikhistorie og er utvivlsomt én af Norges mest succesrige og folkekære kunstnere.

Senest udgav han Far faller som sit 25. album og det blev et af de bedstsælgende album i Norge i 2013 og Klassisk Bjørn Eidsvåg som er blevet til i et samarbejde med Kringkastningsorkestret hvor en række af Bjørn Eidsvågs mest kendte sange er arrangeret for symfoniorkester. Når Bjørn Eidsvåg besøger Lille sal er han som altid ledsaget af et hold af eminente og stærkt sammenspillede musikere.

Vær med til en aften, der sætter dybe spor og bare rolig, hvis de norske ord driller, er musikken mere end grund nok til at være med.

X