Blomsterfestival

X
Tivoli Friheden

Blomsterfestival

Show

Sommeren er en fantastisk buket af alt og ingenting. Af tid til familien og tid til sig selv. Af fuld fart og kedsomhed. Af planer og virkelighed. Af blå dage og grå dage. Og sommetider med en overvægt af det sidste. 

I Friheden har sommeren farver. Nogle springer i øjnene: lyserøde begonier, grønne buxbom, lilla stauder, blå lobelia, røde roser, lyslilla røllike, hvide kæmpeliljer, en himmel af forskelligt farvede paraplyer, en eksplosion af konfetti ... Andre er skjulte: i en dufte, i en fortælling, i en smagsoplevelse, i en tradition, vi aldrig har stillet spørgsmål ved ...

For Tivoli Frihedens blomsterfestival handler om mere end, hvad øjnene ser. Den handler om alt det, blomsterne også er. Om blomster som mere end noget, der er pænt og dufter godt. Om hvordan blomsterne følger os gennem livet og markerer højdepunkter og traditioner helt frem til, at en rød rose lander oven på vores kiste, efterfulgt af endnu en og endnu en ... Og om hvordan blomster er mad og genbrug og miljø og klima og symboler og lige nu og snart væk. I Tivoli Friheden får du noget at tænke over.

I 2020 har vi valgt fire temaer:
Urban: Blomsterne i vores hverdag og nærvær
Romantik: Blomsterne som symboler på og ramme for kærligheden
Fantasi: Blomsterne som meget mere end stilk, kronblade, støvdragere..
Liv & død: Blomsternes forgængelighed – og vores egen

Uanset om du elsker blomster eller aldrig har skænket dem en tanke, så kommer blomsterfestivalen til at åbne dine sanser. Du kommer til at se, dufte, mærke og tænke blomster i et nyt lys. Og så kan du naturligvis kombinere det med alle vores andre attraktioner og traditioner, der skaber en helstøbt oplevelse for hele familien – med noget at huske på og øjeblikke af nu.

Tiden står stille i Friheden. Også når livet gror omkring os.

X