CHEFF RECORDS

X
Train

CHEFF RECORDS

Koncert
AARHUS VOLUME & TRAIN PRÆSENTERER

CHEFF RECORDS FEJRER JUBILÆUM

 

KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ er tilbage, hvor det hele startede. Singlen, ’Sender Mig Til Månen’, er et startskud til fejringen af de ti år, der nu er gået, siden CHEFF ændrede dansk rap for altid. Til efteråret fejres jubilæet med en kæmpe koncert i AARHUS CONGRESS CENTER!

 

For de fleste er det nok let at huske, da KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ pludselig kom ridende ind på den danske musikscene på en tsunami af medvind så stor, at CHEFF RECORDS på rekordtid kunne lægge soundtracket til en hel ungdomsgeneration. Med en blanding af enormt talent, god forretningssans og en bekymringsfri fremtoning udviskede de datidens genredefinitioner og gjorde et hyggeprojekt til populærkultur i et omfang, som dansk rap aldrig tidligere havde formået.

 

Set indefra var det hele bare noget, der skete. En hurtig overgang fra at sidde og indspille på et drengeværelse til at spille legendariske koncerter til Distortion og i Store Vega, på Train og have sine sange på repeat til alle fester i landet. Der var ingen planer eller strategiske overvejelser bag succesen, så der skulle gå nogle år og en podcast, før det rigtig gik op for dem, at dét, de havde skabt, var en milepæl i dansk musik.

 

”Det var svært at tage det hele ind, fordi alt skete i et voldsomt tempo, og vi voksede op i oplevelserne. Det var egentlig først, da vi lavede "Den nye stil"-podcasten, og vi efterfølgende hørte vores egen historie igennem, serveret og tilrettelagt af DR-holdet, at det ramte os. Det var jo ikke planlagt, det vi havde gang i – men hold kæft, hvor var det egentlig sygt,” siger KIDD.

 

Helt uden hensigt ruskede den ukendte gruppe af originale lyddrenge godt op i normerne på den danske musikscene og overtog den, og i anledningen af efterrefleksion og deres tiårs jubilæum er de gået sammen for at fejre, at det skete.

Original livsstil siden 2011

Den 1. marts landede første single fra CHEFF RECORDS nye projekt. I bund og grund er alle medlemmer de samme. Den eneste forskel er, at alle har ”løftet deres egen biks”, som ELOQ beskriver det, og det kan mærkes på musikken.

 

”Alle har enorm respekt for hinanden, fordi vi hver især har gjort så meget siden. Det er sejt. Vi har været væk fra hinanden, men alle har fulgt med, højnet niveauet og haft succes med deres. Vi er fulde af gode oplevelser og har lavet nogle sindssyge ting, og det smitter af på produktet,” forklarer han.

 

De ved alle, at de skabte deres levevej tilbage i 2011. I dag laver Klumben dansktop og var kilden til det største pophit i 2020, ”Solhverv”, sammen med Humørekspressen og Lord Siva. ELOQ har arbejdet med MØ og The Minds of 99 og laver musik til den nye sæson af Borgen og andre kommende Netflix-serier. KIDD har som få andre på den danske scene opnået at blive en levende legende, der kan spille 4 udsolgte koncerter på TRAIN, når han vil, mens TopGunn er blevet entreprenant hitproducer med over 100.000.000 streams.

 

Der er altså sket meget på ti år, og ”Sender Mig Til Månen” er en hymne til gode tider og den runde fødselsdag, men ellers er der ingen grund til at tvinge for mange prædikater ned over en glad sang.

 

”Vi har lavet en tune, man får det godt af. Det er vores jubilæum, så nu skal vi lave noget sjovt. Det er jo egentlig bare vores egen fejring af os selv, og så må folk bare æde den, hvis de har lyst og lade være, hvis de ikke har lyst. Vi er ikke kommet for at manifestere os selv, vi vil bare gerne være sammen og give alle de fans, der har lyttet de seneste ti år, en ordentlig klat af det hele på en gang og fejre, at vi fandt hinanden,” siger TopGunn.

 

Den nye single kommer altså forud for et album, der rammer streamingtjenesterne til efteråret. Den 16. oktober 2021 afholder CHEFF RECORDS en kæmpe 10 års jubilæumskoncert i AARHUS CONGRESS CENTER!

 

Arrangeret i samarbejde med AARHUS VOLUME.

 

Koncerten er i Aarhus Congress Center, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C

 

X