Claudia Campagnol

X
Musikhuset

Claudia Campagnol

Koncert

Claudia Campagnol er en alsidig og karismatisk kunstner med en helt utrolig stemme og et unikt, bredt og personligt musikalsk udtryk. Hendes musik har stærk rod i fusionsjazzen med udløbere til både soul, jazz, pop og R&B. Claudia har spillet og komponeret musik fra hun var bare 4 år og var allerede som barn klart fokuseret på at skabe sig en musikalsk karriere – og hun har ikke set sig tilbage siden. Med en lethed, positiv ligefremhed og et kæmpestort talent synger Claudia sig ind i hjertet på sit publikum. Og når hun tager sin cool keytar frem og smider en keyboardsolo, er man helt solgt.

Claudia Campagnols anmelderroste debut-album “I’m Strong” viser en dybt personlig musikskaber, der med enestående groove og feeling magter at favne det store, imødekommende udtryk og samtidig gå direkte efter lytterens inderste sjæl. Albummet var i 2019 nomineret til Danish Music Awards Jazz i hele 2 kategorier: ‘Årets Nye Navn’ og ‘Årets Vokaludgivelse’.

Claudia er kendt for sin stærke live-performance, og med sig til koncerten i Musikhuset Aarhus har hun fire af Danmarks og Sveriges bedste unge musikere. Så vær klar til en oplevelse udover det sædvanlige med musik, der fylder rummet ud og som med garanti vil bringe både smil og tårer frem.

Line-up:
Claudia Campagnol (vokal/keytar)
John Venkiah (keys)
Carl Mörner Ringström (guitar)
Andreas Hatholt (bas)
Niclas Campagnol (trommer)

X