Danseforestilling i Aarhus

Kroppen har sit eget sprog, og det kan udtrykkes gennem dans. I Aarhus er der et hav af scener, hvor dygtige danseartister udtrykker historier gennem dans, musik og lyd i flotte sceneshows, hvor det hele går op i en højere enhed. Dansen kan udtrykkes på hver en scene og er kendt på både Bora Bora, Musikhuset, Train og Atlas og Voxhall. Herunder har vi samlet de bedste muligheder for spændende danseoplevelser i Aarhus, så du nemt kan navigere rundt i dem. Finder du en forestilling, der vækker din interesse, kan du markere den som favorit og nemt finde den igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos den enkelte udbyder for at sikre en billet med det samme. Ud over koncerter kan du på Kulturportalen få et overblik over koncerter, teaterforestillinger, museums- og kunstudstillinger, comedy, familieoplevelser og foredrag.

Bora Bora

Kroppen

Dans

UDSOLGT!

En visuel rejse igennem kroppen.

I vores kropsfikserede samfund, er alderdom ikke ligefrem et hot og sexet emne. Fordi vi ved at alderdommen peger mod festens slutning. Der findes et lighedstegn imellem ungdom og sex, og alderdom og sygdom. Forestillingen ”Kroppen” vil prøve at gøre op med det kommercielle syn på kroppen og give kroppen dens naturlighed tilbage.

Bådteatrets dukker tager den moderne krop under behandling; den lækre krop, den dovne, den dysfunktionelle, den syge krop, den seksuelle og den gamle krop.

For instruktør Rolf Heim, kan dukker noget på et fysisk plan som vores egen krop ikke formår. Armene kan forlænges, hovedet kan dreje 360 grader rundt, kroppen kan pakke sig sammen og svæve, en dukke kan blive ædt op af cancer lige for øjnene af os, dukker kan ejakulere eller blive genfødt på ny – faktisk er det kun fantasien som sætter grænser for dukkens formåen.

Sammen med en koreograf og dansere vil Rolf Heim undersøge hvordan sygdom, sanselighed og seksualitet opleves i og igennem en krop og igennem en dukke. Hvor går grænsen mellem dukkeføreren/danseren og dukken – hvor går grænsen mellem hud og papmache? Er det nemmere at vise intime og grænseoverskridende handlinger via dukkens hjælp? Hvornår er en krop sanselig og levende, hvornår er den bare en skal?

Kan en dukke gøre publikum til liderlige voyeurs og kan en rigtig krop give afsky og væmmelse? Alle disse områder vil Rolf Heim sammen med danserne, koreografen og animation prøve at bevæge sig ind i, med hjælp fra dukkerne og deres univers.

Anmeldelser

"KROPPEN på Bådteatret er ikke til at komme udenom. I dansk teater puster instruktøren Rolf Heim liv i dukker, så det giver hede drømme og forvrængede mareridt. For Rolf Heim er det underbevidstes vogter. Han lader enhver kropslig illusion dukke op som en scenisk vrangforestilling."
- Information, Anne Middelboe Christensen

"KROPPEN er en magisk billedparade - udpræget for unge og gamle - voksne!"
- Weekendavisen, Majbrit Hjelmsbo

"Vil man både underholdes, provokeres og rystes lidt i sin naturvidenskabelige grundvold, er KROPPEN et godt sted at starte."
- Ugeskrift for Læger, Lene Agersnap

6 stjerner - Scenekanten.dk

5 stjerner - Den 4. Væg

5 stjerner - Kulturkongen

4 stjerner - Out And About

4 stjerner - Frederiksborg Amts Avis

4 stjerner - Gregers DH

4 stjerner - UngtTeaterblod.dk

Bora Bora

Jagten på det grå guld

Dans

Drømmen om alderdommen og frygten for at nå den

’Livet er flygtigt’ og DON GNU mærker det stigende tempo og tidens forfald, der konstant stikker dem begmænd, som hård kuling fra vest. Og selvom livets soundtrack har lært de efterhånden halvgamle lemmer nok så mange forbudte trin, indhenter tyngdekraften dem - hårdt og ubarmhjertigt, så de snubler og mister deres ellers så elegante fodfæste.

I en kamp mod tiden, kaster de sig derfor ud i en hæsblæsende akrobatisk jagt efter det grå guld og for at finde det smukke i tidens forfald.

Halsbrækkende krumspring, musikalsk poesi og humoristisk selverkendelse er fundamentet i denne tragikomiske tvekamp mod den bittersøde alderdom!

Produceret af Don Gnu og co-produceret af Bora Bora samt Holbæk Teater.

Om Don Gnu - Physical Theatre & Film

DON GNU - Physical Theatre & Film er et kunstnerisk samarbejde, der fokuserer på dans og fysisk teater på scene og i film. Udtrykket er underholdende, direkte, udtryksfuldt og meget fysisk.

Forestillingerne har en naiv og direkte tilgang, som underbygges af en tilbagevendende refleksion og dyb menneskelig indleven. De taler til et bredt publikum og DON GNU er derfor et oplagt sted at starte for publikum, der ikke før har set dans og eksperimenterende scenekunst, ligesom forestillingerne ofte gør et stort indtryk på det unge publikum.

Den kunstneriske ledelse i DON GNU består af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen.

Kompagniet har tidligere lavet forestillingerne "As A Start" samt trilogien "Mænd i sandaler", "Kvinde kend dit skab" og "M.I.S. - natten lang". "Kvinde kend dit skab" blev nomineret til en Reumert-pris og modtog Aarhus' publikumspris for scenekunst. Derudover har Don Gnu også skabt "N.A.R.G. - North Arena Rumble Game", som i 2016 blev udvalgt til som én af Aerowaves Twenty. I 2017 producerede Don Gnu den meget velmodtagede performance "Human In Balance" støttet af og lavet til de to europæiske kulturhovedstæder Aarhus (Danmark) og Pafos (Cypern).

Udover omfattende turnévirksomhed indenfor landets grænser, har DON GNU også præsenteret deres danseforestillinger i Sydkorea, Canada, Belgien, Holland, Skotland, Tyskland, Sverige, Norge, Finland, Litauen samt på Cypern og Cuba.

Don Gnu er huskunstnere hos Bora Bora.

www.dongnu.dk

Bora Bora

Happiness Unltd

Dans

OBS! Foregår ikke på Bora Bora, men Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C

Et pop up bureau for eskapistiske lykkerejser

I rejsebureauet HAPPINESS UNLTD i Aarhus midtby kan du gå på opdagelse i lykkebegrebet. Her bydes du på sanselig performancekunst, feel-good musik og endorfin-stimulerende smagsbomber, der sender lykkebarometeret helt i vejret. Kig ind - og kom ud med et smil på hjernen!

Inde i bureauet venter der oplevelser for alle sanser. Men du kan også vælge at tage skridtet fuldt ud; prøv lykken og tag afsted på en all exclusive guidet tur - en slags safari ind i lykkens land. Hos HAPPINESS UNLTD står nogle af Danmarks absolut førende lykketrænere klar til at være dine guider!

Økonomer, toppolitikere og coaches verden over arbejder på højtryk med, hvordan ethvert lands lykkeregnskab - bruttolykkeproduktet - kan forbedres. De prøver at regne ud, hvilken gulerod der kan få æslet til at løfte blikket og gå fremad. Men i Danmark går det den forkerte vej! Kom og hjælp os med at opdyrke nye, mulige jagtmarker for lykkeoplevelser. Hvad skal der til for at komme op af mudderpølen og helt til tops på lykkelisten? Hvad er lykke egentlig? Hvordan kan den måles? Og hvad sker der med vores selvforståelse, når lykken sættes på formel og bliver en handelsvare?

HAPPINESS UNLTD er produceret af Kassandra Production i co-produktion med Bora Bora, og i samarbejde med Performing Arts Platform og Gastro & Vino.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.

OBS! Aldersgrænse på 16 år til de guidede ture.

 

V I G T I G T :

ÅBNINGSTIDER
Der er gratis adgang til pop up bureauet i hele åbningstiden. Kig ind!
Adressen er: Happiness Unltd, Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C
Hverdage kl. 15:00-20:00
Lør-søn kl. 11:00-16:00

BOOKING AF REJSER
Der er guidede ture tre gange dagligt.
Hverdage kl. 16:00, 17:30 og 19:00.
Lør-søn kl. 12:00, 13.30 og 15:00
Booking af billet til de guidede ture sker via Bora Boras billetsite - eller direkte i rejsebureauet. Max. 12 billetter per "tur".

KASSANDRA PRODUCTION

Kassandra Production er en kunstnerdrevet platform for scenekunst i spændingsfeltet dans, teater og performance, under kunstnerisk ledelse af Annika B. Lewis. Annika B. Lewis/Kassandra Production skaber aktuel og vedkommende scenekunst på en skæv og underfundig måde i en kombination af det trivielle og det filosofiske, det folkelige og det finkulturelle. Se mere på www.kassandra-production.dk.

FORESTILLINGER 1998-2018:

HAPPINESS UNLTD: rejsebureau (2018)
OMNIPRESENCE (2017)
HAPPINESS UNLTD; Aarhus-Athens (2016)
BLISS POINT (2015)
GLITCH ON THE ROCKS (2014)
COVER UP (2012)
ÅRSREGNSKABER (2010)
LET'S GET PERSONAL (2010)
BODY BOX#1 (2009)
TWIST (2009)
EXTASY (2009)
FULL BODY TREATMENT (2008)
LIFE HACKING (2008)
XpositionREVERSE; Aarhus-Gothenburg (2006)
DANCIN' MADLY BACKWARDS (2006)
LIVET ER VIDUNDERLIGT (2005)
DISPLACEMENT (2005)
XpositionLAB (2004)
MIT HJERTE ER DIT (2004)
AURORA BOREALIS; Aarhus-Reykjavik (2003)
BLÆNDVÆRK (2003)
Valgets Eksperiment/LIMBO.03 (2003)
Symposium X (2002)
REAL TIME OPEN DOOR (2000)
Real Time LAB (1999)
EN TORN I ØJET (1998)

Musikhuset

Navidad Flamenca

Dans

Flamenco julekoncert - en stærk og følelsesfuld optakt til julen

Navidad Flamenca er tilbage for at fejre julens begivenheder med elegant og medrivende flamenco leveret af det spanske dansepar Felipe de Algeciras og Gema La Milana, sangerne Olayo Jiménez og Marianne Holmboe, og Pedro Martín og Jens Viggo Fjord på guitar.

Koncerten tager afsæt i de billedrige hændelser omkring Jesusbarnet, Jomfru Maria og flugten til Egypten, og viderefører dem ud fra flamencoens særlige ekspressive og temperamentsfulde opfattelse af de gamle beretninger. Som noget nyt vil man i år opleve temaer fra det klassiske juleoratorium, som integreret i flamencoens tonesprog føjer nye stemninger til koncerten.

Navidad Flamenca byder på fremragende flamencodans, medrivende sange og performance, når Felipe de Algeciras og Raquel Villegas, Olayo Jiménez, Hilde Karlsen, Pedro Martín og Jens Viggo Fjord går på scenen.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Musikhuset

Russian Cirkus on Ice

Dans

"Russian Circus on Ice" tager publikum på en magisk rejse ind i en magisk eventyrverden med et imponerende iscenesat nyt isprogram, en symbiose af isdans og med fantastiske cirkusartister.

"Et vintereventyr" er med højdepunkter fra de største eventyr: Sleeping Beauty, The Nutcracker, Cinderella, Cirkusprinsessen, Alice in Wonderland og Snow Queen.

Skønhed og elegance, og med den flotteste tekniske præcision, bliver publikum ført ud i en eventyrverden.
Fremragende produktion, spændende, koreografier,og
over 300 nye flotte kostumer.
Den nye produktion "A Winter Fairy Tale" fører tilskueren ind i den magiske verden, hvor det gode og det smukke eksisterer og hvor alle drømme kan opfyldes.

I 50 år har "Russian Circus on Ice", det første iscirkus i verden, turneret i hele verden med deres kunst og glamour på skøjter, spændende akrobatik, og jonglører.

I år vil vi fortsætte traditionen ved at kombinere russisk skøjteløb og cirkusfærdigheder med et fremragende showprogram i topklasse.

Varighed: 2 timer og 20 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Highligh Concerts

Obs! Dette arrangement er organiseret af en ekstern arrangør, som har lejet sig ind i Musikhuset.

Musikhuset

Giselle

Dans

Med en gribende historie og udsøgt koreografi er Den Kongelige Ballets opsætning af Giselle den perfekte introduktion til klassisk ballet – en tidløs fortælling om forsmået kærlighed og om at elske ud over livet.

Giselle er den ultimative romantiske ballet. Da den første gang blev opført i Paris i 1841, ændrede den med et slag dansens historie; nu kunne publikum flygte ind i en verden af mystik, skønhed, fare og død – en fængslende fortælling om uskyld, kærlighed og svigt.

Den smukke Giselle er spillet mellem to mænd – skovfogeden Hilarion, der tilbeder hende, og den unge hertug Albrecht, som hun er dybt forelsket i. Men Albrecht har glemt at fortælle hende, at han allerede er forlovet med fyrstedatteren Bathilde, og da Giselle finder ud af det, mister hun forstanden og dør i Albrechts arme. Dramaet er dog kun lige begyndt, for Giselle bliver en farlig nymfe, en såkaldt wilie, og Hilarions og Albrechts møde med hende i det hinsides må ende galt.

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="YouTube" url="https://www.youtube.com/watch?v=yrYzHGUHq9U&feature=youtu.be" shortcutId="video" />

Rollen som Giselle er en af de mest krævende i ballethistorien. Ikke alene er partiet blandt de teknisk sværeste, men det kræver også det størst tænkelige dramatiske talent at vise udviklingen fra den uskyldige bondepige til en kvinde vanvittig af kærlighed.

Koreografi: Silja Schandorff og Nikolaj Hübbe efter Jean Coralli og Jules Perrot
Musik: Adolphe Adam
Scenografi: Maja Ziska
Kostumer: Mia Stensgaard
Lysdesign: Åsa Frankenberg
Dirigent: Garrett Keast
Orkester: Aalborg Symfoniorkester

Varighed: 2 timer inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Musikhuset

Shen Yun

Dans

En guddommelig gave

Den gamle kinesiske kultur var guddommeligt inspireret.
Shen Yuns kunst afspejler denne rige spirituelle kulturarv.

Shen Yun inviterer dig på en rejse tilbage til det gamle Kinas magiske verden. Oplev en kultur der næsten blev tabt gennem den betagende kunstart klassisk kinesiske dans, og se legender komme til live. Shen Yun skubber grænserne for scenekunsten og gør det muligt ved en unik blanding af farverige kostumer, high-tech baggrunde og liveorkester. Forbered dig på en teateroplevelse som ingen anden.

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="YouTube" url="https://www.youtube.com/watch?v=zjB8jYxhe6M" shortcutId="video" />

En kulturarv der engang gik tabt

Den traditionelle kinesiske kultur Shen Yun præsenterer kan ikke ses andre steder i verden – ikke engang i Kina. Det regerende kommunistiske regime ser Kinas rige spirituelle og kunstneriske kulturarv som en trussel mod dets ideologi og har i årtier forsøgt på at udslette den. Kinesiske kunstnere har lidt utallige prøvelser gennem det sidste århundrede.

Men i 2006 fandt en gruppe kinesiske kunstnere sammen i New York med en vision om at bevare det bedste af Kinas kulturarv og dele det med verden. De fik mod og inspiration gennem deres fælles udøvelse i Falun Dafa (eller ”Falun Gong” som det også kaldes) – en spirituel disciplin, der er fælles for alle Shen Yuns kunstnere. Truppens repertoire indeholder ofte vigtige fremstillinger, der kaster lys over de kvaler troende, som dem selv, har i det kommunistiske Kina i dag.

Udsolgte forestillinger overalt

Shen Yun er nu den førende klassisk kinesiske dansetrup i verden. Nogle flyver fra andre lande eller kører hundredvis af kilometer for at se det. Andre ser den samme forestilling fem eller seks gange. Hvorfor? Der er kun én måde at finde ud af det på, og det er ved selv at opleve Shen Yun.

Shen Yun – lader millioner i beundring

"Smukt... adræt beherskelse af traditionelle talenter."

—CHICAGO TRIBUNE nimble

"En fængslende og fascinerende aften der gjorde, at jeg ønskede at blive og se mere."

—OPERA ONLINE

"En eksplosion af farver og lyde... Kinesisk kultur i dens fulde blomstring."

—CHARLOTTE OBSERVER

Bliv inspireret. Bliv overrasket.

Oplev den guddommelige kulturs genkomst.

Praktisk:

Dresscode: Business eller formel påklædning
Etikette: Høje piften eller jubel kan både distrahere de optrædende og andre gæster, men klapsalver er altid påskønnet.
Ankomsttid: Vi starter til tiden. Sørg for at komme i god tid og find dig godt til rette.

Varighed:  2 timer og 15 minuter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Børn under 5 år er ikke tilladt.

Arrangør: Foreningen for Falun Dafa i Danmark

Obs! Dette arrangement er organiseret af en ekstern arrangør, som har lejet sig ind i Musikhuset.

Musikhuset

Junglebogen

Dans

Danseteater for hele familien.

Mowgli er alene i junglen. Adskilt fra sine forældre, efter den frygtede tiger Shere Khan dukkede op. En ulvefamilie tager ham til sig og lærer ham at overleve i junglen. Undervejs bliver Mowgli venner med bjørnen Balu og panteren Baghera, hvilket danner kimen til et eventyr af de helt store.

Det omsættes til en unik danseteaterforestilling for hele familien sat i scene af det anerkendte Deutsche Tanzkompagnie.

Junglebogen er den kendte fortælling om drengen og dyrene baseret på Rudyard Kiplings verdenskendte eventyr, der har fået en global opblomstring med blandt en stor live action filmindspilning fra sidste år. 

Arrangør: Musikhuset

Musikhuset

Elsker dig for evigt

Dans

Elsker dig for evigt som betagende dans - med sang af Pernille Rosendahl.

Susanne Biers prisbelønnede film Elsker dig for evigt er blevet til en poetisk og smuk danseforestilling om livets sårbarhed.

Til musik og sang af Pernille Rosendahl har koreografen Marie Brolin-Tani skabt et værk, der griber fat i en inderlig og smuk kærlighed, som smadres fuldstændigt i et skæbnesvangert øjeblik.

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="YouTube" url="https://www.youtube.com/watch?v=5pPsyNtkQ0o" shortcutId="video" />

Dansen og sangens smukke sammensmeltning

Sammen med det unge, smukke og forelskede par, Joakim og Cecilie, bliver publikum taget med ind i en verden af skønhed, erotik, kamp, absurditet og afmagt.

I denne tragiske såvel som poetiske fortælling leverer de seks dansere og et barn nogle kraftfulde fremstillinger af de forskellige karakterer, som krydser hinandens veje.

Publikum vil opleve sublim dans med stærke scenografiske elementer skabt af scenograf og videodesigner Signe Krogh, kostumer af modedesigner Åsa Gjerstad og rørende musik leveret af Pernille Rosendahl, som fylder salen med sin kraft- og længselsfulde vokal.

Her går musik, dans, visuel design, video, lys og en gribende fortælling op i en højere enhed.

Populær forestilling under Aarhus 2017

Elsker dig for evigt er tredje del i Bier-trilogien i anledning af Kulturhovedstad Aarhus 2017. Danseforestil- lingen er produceret som en co-produktion mellem Musikhuset Aarhus og Black Box Dance Company.

Elsker dig for evigt spillede for fulde huse i Aarhus og fik fantastiske anmeldelser og opføres på det Kgl. Teater i december 2018.

Pernille Rosendahl og albummet Dark Bird

Pernille Rosendahl er autodidakt sanger, sangskriver og producer. Hun har været medskaber af bl. a. Swan Lee og The Storm, der har nydt stor succes og anderkendelse i både ind-og udland.

I 2005 modtog hun prisen som ”Årets Danske Sangerinde” ved Danish Music Awards, en af mange modtagne priser i løbet af hendes karriere.

I 2016 debuterede Pernille som soloartist i eget navn med albummet Dark Bird, albummet der ligger som base for musikken i denne forestilling.

Sammen med komponist, producer og instrumentalist Søren Vestergaard har de omdannet det smukke album til danseforestillingen. Komponisten Christian Tronhjem har skabt lydkollage og musik omkring dette.

Danserne fra Black Box Dance Company

Black Box Dance Company er et professionelt dansekompagni med base i Holstebro - og Jyllands eneste professionelle dansekompagni.

Trods sine kun 4 års levetid, har kompagniet opnået stor succes i både ind- og udland, og høstet bred anerkendelse for de mangeartede produktioner og arbejde af høj kvalitet.

Kompagniet består af otte af de dygtigste dansere fra hele Europa i starten af deres karriere.

Kompagniet ledes af kunstnerisk leder – og anerkendt koreograf - Marie Brolin-Tani, der er også er koreograf og iscenesætter af Elsker dig for evigt.

Produktion og koregrafi

  • Koreografi og iscenesættelse: Marie Brolin-Tani
  • Dans: Black Box Dance Company
  • Musik og sang: Pernille Rosendahl
  • Musik og instrumentalist: Søren Vestergaard
  • Musik og lydcollage: Christian Tronhjem
  • Scenografi og videodesign: Signe Krogh
  • Lysdesign: Kim Glud
  • Kostumer: Åsa Gjersted
  • Producenter: Black Box Theatre & Dance, Musikhuset Aarhus & Aarhus 2017
  • Forlag: Nordiska APS

Praktisk information

Varighed: 1 time og 50 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus 

Billetter til danseforestillingen kan købes her på siden.

Musikhuset

Svanesøen - Den Russiske Nationalballet

Dans

Den russiske nationalballet fra Moskva

En eventyrlig handling, smukke kostumer, medrivende musik og dans, leveret af dygtige balletdansere fra Rusland. Det er Svanesøen, som vi elsker den. Med musikken til Svanesøen begejstrede Tjajkovskij i 1877 både datidens balletpublikummet og de klassiske musikelskere. Russisk ballet, og fremfor altSvanesøen, kendetegnes ved at lade følelserne komme til udtryk uden at spilde et enkelt ord, trin eller tone. I den klassiske iscenesættelsen bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle umiddelbart forstår.  

Den Russiske Nationalballet fra Moskva har flere solister med fra Moskvas Bolsjoj Ballet, og har stor international succes. Med over 30 dansere på scenen vil man opleve en storslået opsætning af Svanesøen, som den oprindelig var tænkt. En opsætning der har sikret balletten sin popularitet 140 år efter premieren i Moskva.

Der danses til båndet musik.

Varighed: 2 timer inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Highlight Concerts

Den Jyske Opera

María de Buenos Aires

Dans

María de Buenos Aires - Kærlighed, passion og død

En ensom aften i Buenos Aires. En gammel mand tænker tilbage på sit livs kærlighed, som han aldrig har kunnet glemme: María, som døde for lang tid siden. Hendes ånd viser sig nu for ham, og de gennemlever hendes drømme, hendes liv og deres første møde i smug få timer før hun blev myrdet.

Kom med på en forførende og berusende rejse til Buenos Aires i en original blanding af opera og argentinsk tango. Den Jyske Operas operachef Philipp Kochheim instruerer Astor Piazzollas mesterværk med Yamil Borges og Kurt Ravn i hovedrollerne. Skuespil, dans og sang vil kredse om temaerne kærlighed, sex og død i en hvirvelvind af følelser antændt af Piazzollas udødelige tango-musik.

Holdet bag
Dirigent: Johanna Motter
Instruktør: Philipp Kochheim
Koreograf: Sean Stephens
Scenograf og kostumedesigner: Barbara Bloch

Medvirkende
María: Yamil Borges
Duende: Kurt Ravn
Den unge María: Nicole Luketic
Den unge mand: Markus Schneider
6-mands tango-orkester – med musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium

Synges på spansk med dansk dialog

Forestillingen foregår i et samarbejde med Musikhuset Aarhus på Store Scene i Store Sal.

Varighed ca. 80 min. Forestillingen er uden pause

Milonga – tango-fest
Efter forestillingen kl. 20.00 inviteres alle med en billet til en María de Buenos Aires forestilling til Milonga. Milonga er en tangofest for alle, og denne aften kan publikum danse på scenen i Store Sal til tangomusik med aftenens musikere. Men en Milonga er også et sted, hvor du blot kan nyde en drink, kigge på dansen lytte til musikken – og under kyndig vejledning måske kaste dig ud i de første tangotrin.

Arrangør: Den Jyske Opera i samarbejde med Musikhuset