Den Korte Radioavis: Sommeren på Birgitø

X
Musikhuset

Den Korte Radioavis: Sommeren på Birgitø

Show

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun er tilbage med endnu et gakket og morsomt show. Denne gang tager de publikum med til Sommeren på Birgitø.

Trofaste lyttere af  Radio24syvs satiresucces, Den Korte Radioavis, kan godt glæde sig. Duoen Kirsten Birgit og Rasmus Bruun er tilbage på de skrå brædder med forestillingen Sommeren på Birgitø. Og som altid deler makkerparrets shows anmeldervandene, men for de mange, der er til den slags humor, er begejstringen ikke til at tage fejl af. 

Udforsker kammerspillet

Med Sommeren på Birgitø vil vi gerne prøve at udforske det mere traditionelle kammerspil. Selvfølgelig et sjovt kammerspil, der udspiller sig på Kirsten Birgits private ø Birgitø med karaktererne fra radioprogrammet i hovedrollerne, tilføjer Frederik Cilius og henviser til den aldrende stjernejournalist Kirsten Birgit og den unge redaktør, Rasmus Bruun.

Så må vi se om der overhovedet kan komme noget drama ud af et cirka to timer langt møde mellem en gammel diva og en ung journalist”, siger Frederik Cilius.

Alle kan hoppe på vognen

Faste lyttere af radioprogrammet vil kende Birgitø som en ø, Kirsten Birgits far, hestehandler Jens Birgit, vandt i et spil mousel i begyndelsen af 1950’erne, og hvor der ligger ting og sager begravet. Men de to bagmænd understreger, at det ikke er en forudsætning at kende indgående til radioprogrammet for at kunne nyde forestillingen.

Vi ses på Birgitø - færgen sejler forbi Musikhuset den 25., 26. og 27. juni 2021 i stiv kuling og skumsprøjt.

Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun.

Manuskript og idé: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Karen Lundsby Andersen

Instruktion: Karen Lundsby Andersen

 

 

X