FAUSTIX – AFLYST

X
Train

FAUSTIX – AFLYST

Koncert
Faustix aflyser koncerter 

 
Grundet usikkerhed om der kan afholdes indendørs arrangementer i sensommeren aflyser Faustix, i overensstemmelse med spillestederne, den planlagte indendørs turne. De skulle i første omgang være afholdt i Marts, men samme dag som første koncert skulle have været afholdt i Amager Bio lukkede landet ned. 

 
Med de nuværende retningslinjer kan man højest være 50 stående mennesker til en koncert, og en koncert på et siddende publikum er ikke en option for en Faustix koncert.

I får en direkte henvendelse fra den billetudbyder eller spillested i har købt billetten hos. Men hav god tålmodighed venner - alle der arbejder i eller med tilknytning til musikbranchen branchen er hårdt ramt og har ikke samme administration, hvis overhovedet nogen. Så for nogen af jer kan der gå flere dage og måske uger før i bliver kontaktet vedrørende refundering.

 
Faustix selv udtaler:  ”Jeg blev så sønderknust da jeg tilbage i marts måned måtte udskyde min indendørs tourné. Denne gang er det en blanding af frustrationer og sorg. Jeg havde ærligt talt regnet med at vores land var åbnet op i en sådan grad at vi kunne frit holde en koncert uden at vi skulle tænke over at man potentielt skulle sidde ned eller feste i afmærkede firkanter. Jeg håber og tror på en lysere fremtid for dansk musik. Jeg er bestemt sikker på at 2021 bliver et bedre år for os der er vilde med koncertoplevelser.”

 

X