Flamenco de Sevilla

X
Musikhuset

Flamenco de Sevilla

Dans

Glæd dig til forførende flamencoaften med dragende dans og udtryksfuld musik i Musikhuset.

Ægte flamenco stemning vil sprede sig i Musikhusets Lille sal, når Flamenco de Sevilla går på scenen med den prisvindende flamenco-danserinde Lakshmi Basile, også kaldet ”La Chimi” i centrum.

Truppen har i årenes løb fået masser af ros. Blandt andet har Jyske Vestkystens anmelder kaldt forestillingen for "Et brag af et show".

Forførende flamenco

Publikum kan roligt glæde sig, når Musikhuset endnu engang byder indenfor til en smuk koncert med sprudlende og frisk flamenco-dans i den traditionelle form.  Dansen kommer i fokus, men samtidig er der også givet plads til sangere og guitarist på solistpladsen.

Flamenco de Sevilla præsenterer en bred vifte af flamencoens mangfoldige stilarter, udtryk og farver, former og følelser og masser af energi, passion og temperament.

Danser i verdensklasse

Flamencodanseren Lakshmi Basile ”La Chimi” har gennem flere år været fastansat på et af Sevillas anerkendte tablaos El Palacio Andaluz og ved flere lejligheder optrådt til Bianal de arte Flamenco (Sevilla), som er den største internationale flamencofestival i verden. I sin tid som danser har hun vundet adskillige præmier for sin forførende og overbevisende flamencodans.

Du kan opleve den dygtige Juan Murube folde sin sangstemme ud på scenen. Han er en ung sanger med stort talent, og han blev i 2010 inviteret til at arbejde med Manuel de Paula, en af flamencoens "grand old men".

Flamenco de Sevilla har flere gange turneret i Danmark siden marts 2011 og forført det danske flamencopublikum med sin varme og smukke dans.

Lineup:

La Chimi: dans
Juan Murube - Gustavo Rey: sang
Poul Jacek Knudsen: guitar
Anders Pedersen: cajon

X