FRAADS @ AVENUE ONE

X
Train

FRAADS @ AVENUE ONE

Koncert
Aarhus Volume & Train præsenterer FRAADS i AVENUE ONE, Ridehuset.

 

Et kæmpe stjerneskud rammer ned i Aarhus, når FRAADS lægger vejen forbi Avenue One i Ridehuset. Med deres pop, elektroniske lydunivers, skiller FRAADS sig ud fra resten af flokken i den danske musikindustri med unikke produktioner og et tekstunivers der skiller sig ud som helt sit eget. Der er lagt op til en fest når FRAADS træder op på scenen i den ikoniske Ridehus-bygning. FRAADS får support fra den sejeste DAYYANI som varmer publikum op med sin fantastiske stemme og fremtræden!

 

FRAADS havde glædet sig utrolig meget til at afslutte 2020 med deres trofaste fans sidste år, men ser nu i stedet frem til et forår, hvor verden forhåbentligt er åbnet mere op:

 

’Sidste år havde vi virkelig gjort os umage med touren. Skabe en samlet fortælling, som vi virkelig kunne mærke, at publikum forstod og vibede 100% til. Vi havde sådan glædet os til nytårsbraget; men nu er vi mere klar end nogensinde til at levere det fedeste show vi har lavet til dato i foråret. Den her koncert bliver for alle, der savner livemusik og som ikke kan vente til at have det vildt sammen igen’ udtaler FRAADS.

Sidste år spillede duoen tour, hvor de bl.a. væltede fans bagover til 2 x udsolgte Store VEGA. GAFFA skrev bl.a. i en 5-stjernet anmeldelse:

 

"Så tak, Fraads, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance. I har inviteret mig ind i en verden, der er ny, spændende og pirrende. Og som jeg kun har lyst til at udforske yderligere og være en del af."

 

Med udgivelsen af debutalbummet ’FRaaaDS’, fik de utrolig ros fra toneangivende medier som Politiken, Information, Soundvenue og Bands of Tomorrow. Nu er de i studiet igen og arbejder stærkt på at vise nyt frem til deres loyale fans i løbet af foråret.

X