Frederik Damkaer Band Album Release Concert

X
Atlas + Voxhall

Frederik Damkaer Band Album Release Concert

Koncert

Frederik Damkaer Band med base i Aarhus markerer deres debutalbum med releasekoncert på VoxHall i folk-musikkens tegn!

 

Frederik Damkaer Band er gået fra at være et soloforetagende til nu at tælle fem medlemmer, og de spiller folk i bedste forstand.

Med tunge rytmer, akustisk klang, nærværende rå vokal, ledes tankerne hen på kunstnere som Passenger, The Lumineers, Mumford & Sons og danske Jonah Blacksmith, hvor teksterne skaber fundamentet for musikken og historiefortællingen er i højsædet.

Det familiære, bandets rødder og den interne spilleglæde hos de fem venner smitter utvivlsomt på publikum, når bandet indtager scenen med humør og energi og nok skal få skabt en fest sammen med publikum.

Bandet, med Frederik Damkaer i spidsen, har spillet sammen siden 2017 og har første fulde album undervejs med release i efteråret 2018.

Undertekst
Fire drenge danner bandet Undertekst. Der bliver spillet en blanding af pop/hiphop/rock/jazz. De startede på efterskolen og har siden da været ude og spille koncerter til forskellige arrangementer.

White Flag Harmonies
Den musikalske duo, som består af Rune Hauge Ringsmose på elguitar og Benjamin Kousholt på akustisk guitar og vokal, har siden begyndelsen af 2016 spillet 20 koncerter rundt i landet. Den 2. marts 2018 udgav White Flag Harmonies deres første EP, ”99”.

White Flag Harmonies' musikalske fundament er støbt af Benjamins vokal, som særligt kendetegnes ved hans måde at farve musikken på med sin falset, som både udtrykker følsomhed og tilstedeværelse. Benjamin akkompagnerer sin stemme med akustisk guitarspil og bliver komplementeret af Runes store rumklangs- og ekkofyldte lyd fra elguitaren. Deres samspil forstærker stemningen af et storladent lydunivers med rolige, elektroniske klange, der samtidig giver plads til intimitet og nærvær.

Ved større lejligheder udvides bandet til at indeholde trommer og keyboards, der på en elegant facon understøtter og udvider lyduniverset.

”I kunsten er der ikke rigtig nogle grænser og det kan vi faktisk rigtig godt li’. Hvis kunsten bliver begrænset, så frarøver vi mennesket at være i bevægelse, hvad angår måden at se verden på. Derfor skriver vi også sange, som udfordrer mennesker til at se livet i et perspektiv, som til tider måske kan stride imod en almen kulturel forståelse.” (White Flag Harmonies, 2017)

Links
Frederik Damkaer Band på Facebook
Undertekst på Facebook
White Flag Harmonies på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

X