X
Musikhuset

Debutkoncert - Boris Kertsman, trompet

Koncert

Sammen med Harmoniorkestret TONICA, Stravinskijs ’Historien om en Soldat’ og fortæller Jesper Brun-Jensen

Den israelske trompetist Boris Kertsman er medlem af Daniel Barenboims West-Eastern Divan Orchestra. Han har haft kontrakter og deltaget i turnéer med Staatskapelle Berlin, Deutsche Oper, Israel Philharmonic, Aarhus Symfoniorkester, Konzerthausorchester Berlin og Teatro alla Scala.

Som solist har Boris bl.a. optrådt med Israel Philharmonic under ledelse af Zubin Mehta, Orchestre pour la Paix i Théâtre du Châtelet og Haifa Symphony. Boris er 2. præmie vinder af ’Lions Clubs International Trumpet Competition’ i Stuttgart, 1. præmie vinder ved Prinsens Musikkorps konkurrence og 1. præmie vinder ved konservatoriets solistkonkurrence. Udover at spille er Boris dirigent i Harmoniorkestret TONICA og Senex Brass-Band, ligesom han underviser på Kolding Musikskole og MGK-Syd.

Koncerten starter med G.F. Handels bløde barokduet og vokser igennem aftenen til Arutiunians store Trompetværk sammen med Harmoniorkestret Tonica.

2. del af koncerten er et teaterværk, nemlig Stravinskijs ’Historien om en Soldat’, med fortæller Jesper Brun Jensen og en række dygtige solister fra Aarhus Symfoniorkester, solistklassen og Det Jyske Musikkonservatorium.

Medvirkende:
Harmoniorkestret TONICA
Marcel Gaul, dirigent
Jesper Brun-Jensen, fortæller
Stine Elbæk Gomard, sopran
Maria Eshpai, klaver
Jonas Hellesøe Nielsen, orgel
Ian van Rensburg, violin
Kinnon Church, kontrabas
Patricia Martín González, klarinet
Justin Sun, fagot
Marek Stolarczyk, trombone
Marius Paschke, slagtøj

X