X
Musikhuset

Niels Hausgaard

Show

OBS: Koncerterne d. 9.-11. april er flyttet til 13. og 15.-16. oktober. 

Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/

Billetter til koncerterne i april er gyldige til koncerterne i oktober.

Billetter til 9. april kl 19.30 er gyldige til 13. oktober kl. 19.30

Billetter til 10. april kl 19.30 er gyldige til 15. oktober kl. 19.30

Billetter til 11. april kl 15 er gyldige til 16. oktober kl. 19.30

____

DU VED, HVAD JEG MENER… 

Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.
Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:
Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

X