X
Atlas + Voxhall

Decapitated + Beyond Creation + Ingested + Lorna Shore + Viscera

Koncert

Det nye koncept Faces Of Death byder på fem af tidens ypperste navne inden for dødsmetal og deathcore. Denne aften går det løs på VoxHall i Aarhus.

 

Headliner på denne første udgave af Faces Of Death er de polske dødsmetal-sværvægtere Decapitated. De bliver flankeret af canadiske Beyond Creation, der spiller teknisk dødsmetal, samt de brutale, engelske deathcore-legender Ingested. Albumaktuelle Lorna Shore og Viscera fuldender plakaten og sikrer med noget nær garanti, at der vil blive headbanget fra allerførste anslag.
Decapitated
Polske Decapitated, der er regulære mestre inden for den tekniske dødsmetal, har over årene opbygget et ry som nogle af genrens største, internationale bannerførere. Bandet, der blev dannet i 1996, har udgivet syv studiealbum, der alle regnes for at høre til århundredets mest indflydelsesrige dødsmetal-udgivelser.

Med deres fokus på opfindsom sangskrivning og teknisk formåen har Decapitated vundet stor respekt fra alskens andre dødsmetal-bands, lige som de har fået en særdeles dedikeret fanskare. Bandets musikalske kraftcenter, guitarist Waclaw "Vogg" Kieltyka, skaber sange, der ofte byder på voldsomme tempoer, knusende riffs og mindeværdige guitarsoloer.
Beyond Creation
Canadiske Beyond Creation blev dannet i 2005, men først i 2010 var de klar til at optræde med deres musik. Debutalbummet "The Aura" udkom året efter og blev hurtigt inden for den tekniske dødsmetal. Siden da er bandet blevet kendt som ét af Canadas mest progressive, opfindsomme og spændende navne inden for metal-musik.
Ingested
Engelske Ingested, der spiller ekstrem deathcore, er et helt centralt navn på hjemlandets metalscene. Efter mere end 10 år som band, fire album og utallige turnéer i Europa og Nordamerika har de stadig et solidt greb om tingene og bliver blot stærkere for hver ny udgivelse. Ingested er fokuseret brutalitet af den fineste slags.
Lorna Shore
Amerikanske Lorna Shore, der blev dannet i 2010, spiller deathcore og albumdebuterede i 2015 efter allerede at have udgivet tre EP'er. Siden er udkommet endnu et album, og i januar 2020 er bandet klar med treeren "Immortal".
Viscera
Viscera blev dannet så sent som i 2019 og tæller tidligere medlemmer af Heart Of A Coward, Abhorrent Decimation, Nervecell og Surfaces. Selv om bandet har rødder i moderne teknisk dødsmetal, er fokus på sangene og ikke så meget på antallet af riffs i sangene. Gruppens debutsingle udkom i slutningen af oktober 2019.
Links
Decapitated på Facebook
Beyond Creation på Facebook
Ingested på Facebook
Lorna Shore på Facebook
Viscera på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

X