X
Train

F16th Club 3.0

Koncert
F16GHT CLUB er et koncept- et samarbejde mellem Train og F16. Hvor vi sætter fokus på ungdoms- og kulturlivet i Århus.

 

Aftenen bliver fyldt med kunst og musik bragt af den lokale, kreative scene fra F16 og venner.

F16HT CLUB, skyder det nye årti af med en relevant sag; at holde gaderne rene! For hvis vi skal rengøre kloden, må vi starte der, hvor vi kan komme ud. xF16HT CLUB nummer 3! Men den første af sin slags. Vi marcherer mod en renere og grønnere fremtid.

 

Det vil være en challenge, der vil promovere en mere klimavenlig livsstil og inspirere folk til at tænke lidt mere over de dagligdags-valg man tager, som faktisk har en negativ indflydelse på din planet og på længere sigt, dit liv. Mon ikke det er værd, at se om du kan lære noget? Hop ind og følg med fra den 1. februar! Link: https://www.facebook.com/events/523147755251313

 

Vi går fredfyldt gennem Århus med hinanden, aktivister, unge som gamle, mens vi samler skrald, hører musik og gør en forskel.

 

Link: https://www.facebook.com/events/523147755251313

 

 

 

 

LINE UP:
DJ Detox varme op med et bredt katalog af jazzet og lun dansemusik  

 
JEREMY TROY er en dansk/amerikansk producer, komponist og vokalist, som er opvokset i Aarhus og studerer på DIEM ved Det Jyske Musikkonservatorium.

 
MANNEQUIN Vil med sit eksperimenterende live-set, tage jer med ud i det store dynamiske lydbillede, hvor rytme og melodi er til fri fortolkning.

 
Ulrik Myrtue er billedkunstner, historiefortæller og hverdagsaktivist, som kæmper for klimaet, dyrene og vores planet

 

Location Jægergårdsgade 152 · 8000 Aarhus C

Entre i døren 20 DKK · Cash, kort eller mobilepay

Garderobe 10 DKK

 

 

X