X
Atlas + Voxhall

Danko Jones

Koncert

OBS:

Koncerten med Danko Jones på VoxHall den 6. maj aflyses desværre.
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og aflysningen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetter refunderes automatisk via vores billetudbyder Billetten.dk.

 

Canadiske Danko Jones spiller guitar-mættet hard rock med afstikkere til både punk og blues. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

 

Danko Jones blev dannet i Toronto i 1996 og turnerede stort set nonstop i Nordamerika i de følgende to år. Oprindeligt var det slet ikke meningen, at de overhovedet ville udgive musik - live-formatet var bandets kald. Med tiden indspillede de dog et par EP'er, og i 2002 gjaldt det omsider debutalbummet "Born A Lion". Herefter er det udgivelsesmæssigt gået over stok og sten - således er der siden udkommet yderligere otte plader, hvoraf "A Rock Supreme" (2019) er den seneste. Foruden de originale medlemmer Danko Jones (sang/guitar) og John Calabrese (bas) udgøres bandet nu om dage af trommeslager Rich Knox, der kom til i 2013. Dét at optræde live er den dag i dag stadig en topprioritet for gruppen, der da også er kendt for deres højenergiske shows. Senest har Danko Jones været på en længere turné med Volbeat.
Beslægtede navne
Buckcherry
Airbourne
The Hellacopters
Links
Danko Jones' hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

X