X
Godsbanen

MaMA: Masters and Matters of Architecture

1. januar åbner afgangsudstillingen MaMA: Masters and Matters of Architecture, og 44 nye arkitekter dimitteres fra skolen.

Udstillingens titel og tema er i år MaMA, som står for Masters and Matters of Architecture og viser det nyeste indenfor arkitektur, kulturarv, landskab og miljø.

De 44 nyuddannede arkitekter præsenterer udvalgte modeller og uddyber deres tanker og forslag til arkitektur indenfor transformation, kulturarv, planlægning eller habitation. Med afsæt i de 17 verdensmål, bæredygtige løsninger og eksistentielle overvejelser demonstrerer de, hvordan verden kan blive et bedre sted gennem arkitektur. Hvad enten det er i Danmark eller i et af verdens mange brændpunkter.

Hvordan transformeres Sydhavnen i Aarhus til et godt nabolag, hvordan ser troens hus ud i det 21. århundrede, hvordan sikres kysten i Kerteminde, og er klimatorier de nye videnscentre? Hvad har Georgia O’Keefe og den mexicanske grænse tilfælles, lyder turisme i Chernobyl grotesk – og kan man forebygge sygdom gennem Healing Architecture?

Bliv klogere på arkitektur og på aktuelle problematikker der handler om din by og vores verden. Og oplev ny arkitektur og kulturarv smelte sammen på Godsbanen i Rå Hal.

Kontakt og mere information på www.aarch.dk

X