X
Atlas + Voxhall

Klejtrup Musikefterskole

Koncert

Billetter købes i døren på aftenen - entréen lyder på 20 kroner.

Klejtrup Musikefterskole giver eleverne ilddåb på VoxHall i Aarhus.

 

Denne aften på VoxHall er der ungdom og utæmmelige musikudladninger på plakaten. 118 elever fra Klejtrup Musikefterskole går på scenen i forskellige konstellationer og viser, hvilket stof, nutidens unge er gjort af.

Koncerten på VoxHall markerer kulminationen på efterskolens årlige turné, hvor eleverne giver koncerter en flok udvalgte steder i Jylland. Stilarter som pop, rock, jazz, latin, funk og klassisk bliver frekventeret og blandet efter lyst og temperament. Koncerten er for mange elever den første store offentlige optræden - og formentlig ikke den sidste.

Efterskolen, der har eksisteret siden 1997, er blandt landets største og mest ambitiøse. Den har gennem de sidste 23 år lukket næsten 2.500 musikbegejstrede unge mennesker ud i det danske musikmiljø.

Tidligere KME-elever har gennem tiderne slået deres folder i sammenhænge som Dúné, Under Byen, Mont Oliver, Ulige Numre, Undertekst, Elba og Clara. Derudover har en lang række af de studerende på landets musikkonservatorier taget deres første musikalske syvmileskridt på Klejtrup Musikefterskole.

Skolen placerer musikken i midten af alting. 11 musiklærere, musikundervisning i op til 16 lektioner om ugen, et hav af koncerter, temauger, teaterkoncerter samt muligheden for at benytte skolens professionelle øvelokaler og studiefaciliteter. 10 måneders musikalsk paradis.

Kom og oplev eleverne fra KME levere et super tjekket show, hvor et højt musikalsk niveau, spilleglæde og energi er kodeordene.
Program
17.00 - Dørene åbner
17.30 - Hold klassisk
18.15 - Pause
19.00 - Hold Nord
20.15 - Hold Syd
21.00 - Slut
Links
Klejtrup Musikefterskoles hjemmeside
Facebook

X