X
Train

STILLE STØJ SHOWCASE

Koncert
Stille Støj Showcase

Så er det igen blevet tid til, at vi hos Stille Støj byder indenfor til endnu en helt særlig aften på BLÅ med vores fire dygtige artister!

 

Stille Støjs showcase er et nyt og spændende artistfremmende projekt, hvor fire individuelle kunstnere indtager scenen sammen. Vi trækker tråde til den amerikanske sangskrivercirkel tradition, hvor artisterne skiftes til at spille et af deres egne numre med opbakning fra de andre, så alle sange får et løft og står tydeligst frem. Kunstnerne; Rasmus Benner, Amanda Bøg, Rasmus Nelausen og Oscar Mukherjee er fire spirende sangskrivere med hver deres klare musikalske retning og kæmpe talent og med tasken fuld af nye sange, er de nu igen klar til at give jer en helt unik koncertoplevelse. (læs mere om artisterne længere nede).

 

Det bliver en aften, hvor man kommer helt tæt på sangene og artisterne bag og hvor omdrejningspunktet for aftenen er sammenhold, gode historier og store talenter. 

Så kom ned og hyg med os og oplev intimkoncert lidt ud over det sædvanlige.

Vores artister er:

 

Rasmus Benner

Rasmus Benner er en ung sangskriver, som i den grad har talent for de catchy pop-melodier, der hænger i ørene lang tid efter de er blevet spillet. Rasmus Benner præsenterer sine sange med nerve, nærvær, et gedigent guitarspil og masser af randrusiansk charme.

 

Amanda Bøg

Amanda Bøg spiller guitarbårne sange, hvor hun fortæller historier om det smukke og det grimme. Med hjælp fra en hjerteskærende, ikonisk vokal bliver der plads til både at give slip og drømme med. Der er et lyrisk indhold, som publikum kan relatere til på tværs af generationer. Det er tidsløse, velskrevne popmelodier, som kredser om forlist kærlighed og hverdagens bitre sandheder.

 

Rasmus Nelausen

Rasmus Nelausen er en 25 årig sanger, sangskriver og guitarist der siden sommeren 2016 har været igang at slå sine rødder fast i det danske sangskriver miljø. Hele hans liv har været fyldt med musik, med guitaren som hovedinstrument og det kan høres i hans sange der ofte er præget af fængende guitar melodier.

 

Oscar Mukherjee

Oscar Mukherjee er singer/songwriter med rødder i blues, folk og pop/rock. Han har trods sin unge alder udviklet sin helt egen stil, der både trækker tråde fra John Mayers guitarspil, Ron Sexsmiths vokal, og The War On Drugs’ lydunivers, samtidig med at han omfavner sit publikum med sin helt egen varme glød!

X