X
Train

KATHARSIS

Koncert
Så løber Katharsis af stablen for første gang, og det sker i selskab med to skønne musikprojekter: Lukas la Cour og Det Maniske Kompas.

 


Katharsis er et projekt, hvis fokus er at have det nærværende i højsædet. Vi vil opfordre folk til at tage denne aften som en mulighed, hvor telefonen slukkes og tiden glemmes. Midt i den travle hverdag med indkøb, arbejde og andre gøremål, tilbyder Katharsis et åndehul, hvor man kan slå stressen fra og lade sig opsluge af vedkommende musikere på scenen. Mobiltelefoner, instagramvideoer og snak under koncerten kan virke forstyrrende. Vi ønsker en kultur for publikum såvel som de optrædende, hvor man ser og mærker hinanden, hvor nuet værdsættes. 
Lukas la CourLukas er aftenens første optræden. Lukas la Cour (f. 1996) studerer på Forfatterskolen i København, og skriver om psykiatri, sygdom og kærlighed. Han har bidraget til flere tidsskrifter, bl.a. hver mandag, henfald m.fl., men arbejder nu på sin plade: "Det eneste jeg mangler er at miste modet, men i morgen står jeg op med hønsene", som han også vil optræde med.Pladen består af otte dansksprogede, viseinspirerede sange om vold og ømhed, det rå og det kogte, sorgen som sproget kun tør nærme sig, og en bølge, der ligner et håb.

Ydermere vil Bjørn Rasmussen synge, brumme og skrige som korpige. Koncerten er for sarte sjæle.

Det Maniske Kompas


Det Maniske Kompas fyrer op for aftenens anden halvleg, med fængende samt vedkommende musik.

Det består af guitar & sprog og alt derimellem. 

Det Maniske Kompas er en rytme mod dagen som dagen er, et skib der lægger til kajkage der hvor bølgen rammer en fugl. 


Det Maniske Kompas er skønhed og gøgl, nærvær og næsten, Finderup Lade for begyndere,
improvisation og form, patos, Platon genfødt som sko. 

Det Maniske Kompas er Kristian Andersen på guitar og Flemming Lund på sprog.


 

Vi glæder os til at møde jer alle på denne aften, som fylder lokalerne på FAIRBAR med musik, som virker nærende for sjælen.

 

Afholdes på FAIRBAR, Klostertorvet 6, 8000 Aarhus

X