X
Godsbanen

Rising Architecture week

Daan Roosegarde(NL), Jan Gehl(DK), Rob Adams(AUS), John Thackra(UK) og arkitektkollektivet Raumlabor(DE) er blandt de deltagere, som vil dele deres synspunkter om fremtidens udfordringer og muligheder samt deres erfaringer med det moderne samfund.

Vil der være brug for skoler i fremtiden? Hvordan kan udviklingen på landet nyde godt af urbanisering? Hvordan skaber vi rammerne for et liv i en verden i konstant forandring? Dette er blot nogle af de udfordringer, vi vil debattere som del af en uge med arkitektur, hvor workshops, installationer, foredrag, arrangementer i byen vil være vores fælles platform.

Arkitektur spiller en væsentlig rolle i forhold til at bidrage med de bedste innovative løsninger på fremtidens samfundsudfordringer. For at være i stand til at håndtere disse udfordringer mest effektivt skal vi arbejde strategisk og sikre, at de rette forhold og rammer er til stede. Det er præcis det RISING Architecture Week ønsker at bidrage til.

Alle med interesse i arkitektur og byudvikling inviteres til at deltage i og bidrage aktivt til RISING 2017 – et udfordringsbaseret arrangement for deltagere fra forskellige brancher og med forskellig kunnen og nationalitet, som er interesserede i at udforske fremtidens udfordringer.

Se det fulde program her og køb din billet her 

Aarhus 2017 Festival Event - præsenteret af The Architecture Project, Aarhus 2017 og Region Midtjylland

X