X
Dome of Visions

Kosmoklang præsenterer: De fire skandinaviske årstider

Koncert

Oplev de skandinaviske årstider gennem en visuel, anderledes opsætning.

I et tværkunstnerisk samarbejde præsenterer foreningen Kosmoklang de fire skandinaviske årstider. Sammen har fire dygtige lyddesignere og performance artister skabt en fortælling, der tager publikum med på en rejse gennem kalenderens fire kvartaler: forår, sommer, efterår og vinter. Dome of Visions rum er tænkt med i den visuelle opsætning til lyden af de fire forskellige lyddesign. Vi har forsøgt at skabe et projekt, hvor lyddesign og performance kan udfolde sig.

Projektet er drevet af frivillige, der alle brænder for at skabe og eksperimentere. Gennem interaktion og samarbejde på tværs af de faglige fag vil vi forsøge at udfordre publikum og skabe en helhedsoplevelse.

I er garanteret en sjov og spændende aften, hvor performance og lyddesign i samarbejde vil præsentere årstiderne for jer.

Om Kosmoklang:

Foreningen Kosmoklang er skabt i håb om at kunne skabe rum og plads til projekter på tværs af scene, kunst, lyd og visuelt design. Gennem samarbejde med kulturaktører fra vækstlaget forsøger vi at give medlemmerne mulighed for at udvikle sig, prøve nye ideer af, sparre og indhente inspiration fra andre kulturaktører. Foreningen er udelukkende drevet gennem frivillighed, samarbejde og kreativitet: især passion om at skabe sjove, alternative løsninger.

 

Arrangeret af Kosmoklang

X