X
Aarhus Teater

Techno

Teater

TECHNO er en direkte og rå forestilling efter Niels Henning Falk Jensbys prisbelønnede debutroman fra 2016 af samme navn. TECHNO er en tour de force i ukontrollerbar kærlighed mellem to mænd i kaskader af kropsvæsker, sex og stoffer. En rå og voldsom beskrivelse af et begær, der river mennesket i stykker. Aarhus Teaters egen skuespiller Simon Mathew vil som Jensbys "Jeg" tage os med på en barsk tour de force i seksuelt frådseri tilsat dunkende pulsslag og technobeats skabt af den århusianske DJ, Natal Zaks. 

Niels Henning Falk Jensby vandt i 2016 BogForums debutantpris. Formand for Debutantprisens jury, Mona Madsen, kaldte romanens indhold for ”råt, beskidt og ulækkert – men stilsikkert gennemført. Vi synes, det er årets stærkeste debut.”

OBS! Vær opmærksom på, at stykkets tekst i detaljer beskriver et hårdt seksuelt miljø, og man vil som som publikum opleve handlingen meget tæt på.

TECHNO en del af UD->FLUGTEN
Med Udflugten sprænger vi rammer for, hvad teater er og kan være. Udflugtens forestillinger foregår aldrig på selve teatret. De udspiller sig på særlige steder uden for teatrets matrikel og i samarbejde med andre aktører og institutioner. I en række værker gør vi den fysiske og mentale bevægelse til en central del af de kunstnerisk skabte udflugter, og vi tager dig med til lands, til vands og op i højderne.

Vi ruller fortællinger ud forskellige steder i Aarhus og giver dig et overraskende, anderledes og eksklusivt blik ind i særlige rum og eksistenser i vores by. En af udflugterne er ”Techno”.

  • Præsenteres i samarbejde med Republique

I København opføres forestillingen under titlen FRÅDSERI som en del af Republique’s teaterserie De 7 Dødssynder. Teaterserien er muliggjort af Wilhelm Hansen Fonden. Gå til Republique her.

TECHNO Udgivet af Gyldendal / Produceret i samarbejde med Gyldendal Group Agency

X