X
Train

DYLAN 80 – fødselsdagshyldest til Bob Dylan over to aftener

Koncert
Koncerterne med DYLAN 80 er udskudt til FREDAG d. 14. JANUAR 2022 og LØRDAG d. 15. JANUAR 2022.

Alle tidligere købte billetter gælder også til den nye dato.

Det er muligt at refundere billetten inden d. 29. januar 2021 kl. 12.00, hvis man kontakter Ticketmasters kundeservice.

-------------------- 
Unik fødselsdagshyldest til Bob Dylan over to aftener

 

I 2021 fylder Bob Dylan 80 år, og det skal markeres med manér. Ti af landets bedste musikere og solister er gået sammen om at skabe den ultimative koncertoplevelse, som på smukkeste vis hylder den legendariske sanger og sangskriver, der 24. maj 1941 blev født i Duluth i staten Minnesota – og døbt Robert Allen Zimmerman.

 

Amerikanerens sangskat er enorm, og på hver af de fire spillesteder er der derfor afsat to aftener, hvor der bliver budt på unikke koncerter – én koncert den første aften, og en helt anden med nyt og anderledes repertoire dagen efter.

 

Hver aften kan opleves som en hel, uafhængig koncert med det bedste fra Dylans skuffe. Men hvis du er kæmpefan – eller bare ikke vil gå glip af denne fantastiske oplevelse – så bør du tage begge aftener med.

Holdet bag den storstilede Dylan-fejring er det samme, som tidligere har høstet masser af anmelderroser for “Cohen – en hyldestkoncert”, der gennem de seneste par år har spillet for fulde huse rundt om i Danmark.

 

Solisterne er Claus Hempler, Signe Svendsen, Steen Jørgensen, Sara Indrio, Bjørn Fjæstad og Mike Andersen – i ryggen har de guitarist Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter, trommeslager Mads Andersen og kapelmester Troels Skjærbæk på bas.

 

De ti kunstnere, der alle er store Dylan-fans, glæder sig til at præsentere deres dybt personlige bud på egne favoritter fra mesterens hånd.

 

Glæd dig til stribevis af hits og overraskelser fra manden, der ifølge musikmagasinet Rolling Stone står bag den bedste sang nogensinde: “Like a rolling stone”.

X