X
Musikhuset

Skøjtebanen i parken

Børn

”Det er en tidlig julegave til hele byen. Skøjtebanen er et attraktivt og aktivt samlingspunkt i vintermånederne. Jeg håber, at mange traditionen tro vil benytte banen, der er ramme om fællesskaber og aktiviteter,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.
Skøjtebanen var en stor succes sidste sæson. Flere end 40.000 benyttede banen i de cirka to måneder, banen havde åben. Sidste år åbnede skøjtebanen den 5. december, men i år bliver det altså allerede den 1. december.
”Fra det øjeblik arbejdet med at bygge skøjtebanen går i gang, bliver jeg spurgt til, hvornår den åbner. Det viser, hvor populær banen er. Jeg vil gerne takke de mange medarbejdere, der de seneste uger har knoklet for at gøre banen klar, ” siger Rabih Azad-Ahmad
Som sædvanlig leveres skøjtebanens køling fra ARoS, der til gengæld kan benytte den overskudsvarme, der opstår, til opvarmning af museet.
 
Skøjtebanen kan benyttes det meste af døgnet og er gratis at bruge.
Åbningstider.
Hverdage kl. 12 - weekender kl. 10

Skøjtebanens åbningstider kan afhænge af vejret. Det er derfor en god idé løbende at tjekke de aktuelle åbningstider, her finder du også information om leje af skøjter www.skøjtebanen.dk

Udenfor skøjteudlejningens åbningstid skal du dog tage hensyn til, at isen klargøres hver morgen mellem kl. 7 og 12. Når isbilen er på banen er ophold på isen ikke tilladt.

#aarhusskøjter og del dine skøjteoplevelser
Aarhus Kommune opfordrer alle besøgende på skøjtebanen til at bruge hashtagget ”aarhusskøjter”. Billederne kan ses på skærmen ved skøjtebanen.
For yderligere oplysninger, kontakt Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad, via
Pressechef Michael Jaap, 4022 8799

Arrangør: Aarhus Kultur og Borgerservice

X