X
Musikhuset

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

Børn

Magien vender tilbage til Musikhuset, når Harry Potter bliver vist i Store sal med musik fremført af stort symfoniorkester.

Musik, magi og film smelter sammen til en fortryllende forestilling i Musikhuset. Til påske gentager vi succesen, når Harry Potter og hans venner på Hogwarts kaster sig ud i nye eventyr. Det forrygende Czech National Symphony Orchestra sidder klar til at bringe magien til live, når de spiller John Williams’ uforglemmelige musik til Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™, mens filmen ruller over det store lærred.

I Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™ får eventyret for alvor vinger med flyvende biler, aggressive træer og en mystisk husalf, der dukker op af det blå for at advare Harry mod ondskaben, der lurer. På Hogwarts venter der Ron, Hermione og Harry et nervepirrende og hårdt skoleår, der indledes med en bloddryppende advarsel om, at porten til Hemmelighedernes Kammer er begyndt at åbne sig.

Filmen bliver vist på engelsk med danske undertekster.

Varighed: 3 timer inklusiv pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD™ J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s18).

X