X
Tivoli Friheden

Fremtidens planter – tilbage til naturen

Show

Planter har for alvor vundet indpas i vores hjem og bliver i højere grad tænkt ind som en integreret del af indretningen. De er blevet en stor del af vores bevidsthed og er ikke længere ”bare til pynt” – de har et formål. Vi er blevet bevidste om planters positive effekter, både i form af bedre indeklima og indflydelse på vores mentale helbred. Planter er for alle og der findes planter der trives i alle hjem.

Berit Laursen – uddannet blomsterdekoratør – har i årevis undervist fagfolk og amatører i nye teknikker, inspiration og trend-binderi m.m. Til Blomsterfestivalen kommer hun og fortæller om fremtidens planter - både indendørs og udendørs, på terrassen, i kolonihaven, på altanen m.m.

Hør om hvilke planter, der giver et særligt udtryk, om pasningen af dem, og hvilke planter der har helt særlige egenskaber, som optager mange i øjeblikket.

Dagens TalK: Planter i vores hjem og på terrassen

For at slappe af fra vores daglige hektiske liv, ønsker vi at inde og ude smelter sammen. Vi får lavet store panoramavinduer fra gulv til loft, store terrasser og ønsker en glidende overgang fra vores oase inde og fører den videre ud på terrassen.

Store krukker med grønne planter og blomstrende planter. Små opstammede træer og frodige bladplanter. Vi ønsker farver og vælger blomster, der giver en tilfredsstillelse, lykkefølelse, duft og glæde.

Vi laver og integrerer insekthjem til alle de små dyr på terrassen eller i haven og vælger blomster og planter, der tiltrækker bier og sommerfugle.

Vi ønsker naturen tæt på os. Vi ønsker at være midt i naturen.

Kl. 16.00 på Det Grønne Torv

X