X
Musikhuset

Christian Alvad (DK) & Anna Wirsén (S)

Koncert

Gratis sommerkoncert i Musikhusets Spejlbassin under Marked i Parken. Kom og gør et godt kup og få samtidig en fed koncertoplevelse i sommervarmen.

Vildfarelser og hverdagsviser. Sange med vemod, klogskab, kærlig sort humor og romantik mødes med melodisk strengeakrobatik og underfundige historier fra hele verden

Christian Alvad er en erfaren komponist og musiker, og anderkendt som en af landets bedste akustiske guitarister. 
Christians karakteristiske guitarspil, en melodisk strengeakrobatik med rødder i folk, blues og gospel, er solidt plantet i den nordiske tradition. Med små humoristiske fortællinger skaber han scenografien til sin musik, altid i tæt kontakt med sit publikum. Christian har en vidtspændende baggrund. Han har indspillet musik med sherpaer i Himalaya, produceret tv-serie om slædehunde fra Alaska og udgivet sange i mange sammenhænge, bl.a. Højskolesangbogen.
Som soloartist har han spillet utallige koncerter i Danmark og Europa. Han har udgivet 12 solo-cd’er hvoraf de fi re sidste er blevet nomineret til Award ved DMA folk.

Anna Wirsén er en svensk sangerinde med rødder i den nordiske visetradition. Hendes sange rummer en blandning af poetiske viser og hverdags-køkkenbordsrealisme. Der er egne tekster, guldkorn fra Vreeswijk og Taube, såvel som fra nutidige sangskrivere. I blandningen af alt fra kærlig sort humor, alvor, vemod, romantik og ind imellem en portion galskab, lades ingen uberørte.
Annas CD, Vardagsballerina er blevet til i samarbejde med musikere fra Norge og Danmark. Ikke bare har albummet fået fremragende anmeldelser, men blev også nomineret til årets visealbum af de svenske pladeselskaber.

Koncerter i Spejlbassinet
Koncerten er en del af Musikhusets koncerter i Spejlbassinet. Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at sommeren over, og der er liv i Musikhusparken. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen.

Du finder en oversigt over alle koncerter i Spejlbassinet her.

Scenen i Spejlbassinet er sponseret af Spar Nord Fonden.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus

X