X
Train

PIND

Koncert
Vi er glade for at være Aarhus stoppet på Pinds første headliner tour! Koncerten er flyttet til Train og det bliver som sædvanligt en god aften hvor Aarhus Volume sørger for stabil opvarmning og fortsætter festen efter koncerten.

PIND er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. Han skriver og producerer alle sine ting selv, hvilket afspejler sig i hudløst ærlige og autentiske tekster, og lægger sig mellem den elektroniske genre og hip hop.

I november udgav han EP’en ‘Videre’, som udover at være - for de fleste - en introduktion til Pinds univers, også er et farvel til livet i provinsen, hvor han indtil nu har produceret al sin musik i et lille skur uden for Silkeborg. Mange søvnløse timer er blevet brugt alene i skuret, hvor fortællinger om fortid, forelskelse, frustrationer og håb er kommet til live, så Pind en gang for alle kunne komme, netop, videre.

Det er, som om vi tages med til forfesten og forventningerne, selve festen og turen hjem alene med eftertænksomheden og tømmermændene.

“Jeg glæder mig enormt meget til at komme ud og spille. Det er min første headliner tour, og jeg glæder mig til at møde alle de mennesker, som rent faktisk har gjort det muligt at jeg kan stå på den scene og vise hvad jeg har at byde på. Det er mennesker der tror på mig og mit projekt, og det er dem vi skal fejre på den her tour.”

Præsenteret af Aarhus Volume i samarbejde med Train.

X