X
Godsbanen

Nanna Lahn: Corporate landscapes

“Corporate landscapes” - Nanna Lahn udstiller malerier og monotryk i Godsbanens Foyer fra d. 28/8 til d.19/9 2020

In English

The paintings of Nanna Lahn explores the meaning of “ the landscape”  in contemporary culture. In her talk she will discuss the ownership of space and images, the subject of her master Artistic Research she will embark on this autumn.

Hver tid har sine landskabsmalerier der afspejler vores forhold til naturen. I Nanna Lahn’s landskaber vokser logoer og varemærker som invasive exoter i underskoven. Et tegn på kapitalismens oprykkende kolonialisering af naturen eller vores eget behov for at kategorisere og “brande” naturen?
Logoer er fascinerende både som billede og som fænomen. I en tid hvor billeder fylder mere og mere i vores kommunikation, er salgslogoer et eksempel på billeder hvis betydning læses gennem en forståelse af vores fælles kultur. Samtidig rejser brugen af loger spørgsmålet om ejerskabet af de billeder vi bliver bombarderet med.

Nanna Lahn (født i 1971 i Randers) er uddannet fra malerafdelingen på Det Kongelige Kunstakademi i Den Haag, Holland i år 2000.
Hun bor og arbejder i Amsterdam og har udstillet i både Holland, Danmark, Wales og Ungarn.

I efteråret 2020 starter Nanna på en Master Artistic Research på Amsterdams Universitet, hvad det betyder for hendes praksis vil Nanna fortælle om ved en “Artist Talk” fredag den 28/8 kl 16.30

Kontakt og mere information: www.nannalahn.com

X