X
Musikhuset

Debutkoncert - Katrine Stochholm

Andet

Koncerten er gratis men kræver billet: https://billet.musikhusetaarhus.dk/da/specialoffer/gsvt6xg3du3gq/

Som komponist, pianist og medstifter af bandet Under Byen fik Katrine Stochholm omkring årtusindskiftet stor international bevågenhed med en lang række banebrydende, dansksprogede sange på albums som ‘Kyst’ og ‘Det er mig der holder træerne sammen’. Siden forlod hun bandet for at skabe sin egen solokarriere. Musikjournalisten David Fricke fra det legendariske amerikanske musikmagasin ‘Rolling Stone’ kaldte i 2002 Under Byen for “one of the best bands in the world”, og da han senere hørte Katrine Stochholm på SPOT Festival, skrev han i sin omtale af koncerten: “Still obsessed”.

Katrine Stochholm solodebuterede i efteråret 2016 med albummet 'Danser til Radio’, som bl.a. blev udnævnt som et af årets fem bedste danske albums i Dagbladet Information.

Katrine Stochholm debuterer som rytmisk komponist fra solistklassen ved DJM lørdag den 19. september i Lille Sal, Musikhuset Aarhus. Til denne koncert får publikum for første gang mulighed for at opleve helt enestående versioner af sangene fra Katrine Stochholms kommende album og nykomponerede værk Verden Består Af Samlinger Af Stykker. Sammen med sit band, DetVildeBand, saxofontrioen Coriolis og sanger og sangskriver Jonas Suni vil hun opføre sin sangcyklus bestående af sange komponeret til hver en måned af året. Omsluttet af kærlige vibrationer, dansable og energiske eksplosioner, inderligt gribende passager, legende beats, synthloops og junglekor kommer publikum igennem en musikalsk, lyrisk og stemningsmættet rejse.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

X