X
Train

ROSETTA

Koncert
COLOSSAL og TRAIN præsenterer det amerikanske post-rock/metal band ROSETTA, der netop nu er aktuelle med deres 6. album ”Utopioid”.

 

Med 14 år, 6 albums og split-udgivelser med bl.a. Year Of No Light og Junius har Rosetta etableret sig som et stærkt navn på den internationale post-rock/metalscene med deres blanding af minimalistiske lydbilleder med inspiration fra Stars Of The Lid og eksperimenterende tunge passager med inspiration fra Godflesh, hvilket har givet bandet en betegnelse som ”metal for astronauts”. 

 

Bandet er netop nu aktuelle med deres 6. album ”Utopioid”, der bliver udgivet på vinyl på tyske Pelagic Records, der også har bands som The Ocean, MONO, Pg. Lost og ikke mindst danske LLNN på deres roster.

Support er lokale The Powergloves.

 

Dannet med en forkærlighed for Dillinger Escape Plan, Vessels og Three Trapped Tigers, men med inspirationer fra alt fra calypso til postrock til klassiske Nintendo soundtracks, har The Powergloves skabt deres helt egen version af mathrock, hvori livsglæde og positivitet spiller en lige så stor rolle som tunge riffs og halsbrækkende kompositioner.

 
Powergloves.bandcamp.com
facebook.com/thepowergloves

X