X
Radar

KØRFIRS LABEL NIGHT

Koncert

KØRFIRS RECORDS er et nyt pladeselskab, der fokuserer på dansk outsidermusik. Denne aften står i diversitetens navn, når KØRFIRS præsenterer en håndfuld navne, der alle er aktuelle med plader på dette selskab. KØRFIRS RECORDS handler om kærlighed til musik på tværs af genrer, om at have det sjovt med at udgive musik og hjælpe hinanden med at få det ud til dem, der gerne vil lytte til andet end mainstream.

Outsidermusik kender ingen grænser og ud over fede udgivelser på vinyl fra KØRFIRS RECORDS præsenterer denne aften koncerter med:

∀ NABLA ∀
Mørk, elektronisk rap. Denne aften præsenteres Jakob Schweppenhäusers (Schweppenhäuser/Thomsen & Morten Søndergaard, Marybell Katastrophy) projekt ∀ NABLA ∀ for første gang live. Træd ind i en atmosfærisk verden af poetiske tekster og dunkle beats. ∀ NABLA ∀ består live af Jakob Schweppenhäuser og Morten Riis.

SNEGLEFEBER
Det århusianske doom-band Sneglefeber spiller slæbende langsom rock med en psykedelisk undertone. Sneglefeber sender lytteren ud på en tonstung krybetur hen ad en stenet vej med maven som primært transportmiddel. Bandet blander langsomme slimede riffs med harske desperate skrig til en stærkt vanedannende doom-drink.

SKIVEN & PIS
Skiven & Pis er en rapgruppe med den klassiske opsætning: 1 MC og 1 DJ. Emilio Hestepis rapper og P-Skive producerer. Skiven & Pis er alt andet end selvhøjtidelige, men det betyder ikke, at de ikke gør sig umage. P-Skive laver musikalske beats efter alle kunstens regler, og Emilio spytter tætte bars med komplekse rimskemaer. For Skiven & Pis er humor og professionalisme ikke hinandens modsætninger. Derimod er det at have det sjovt en forudsætning for at lave fed musik. Skiven & Pis er seriøst grineren!

Grundet Covid-19 situtationen er koncerten med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan findes på www.radarlive.dk.

X