X
Train

TRAIN GENÅBNER D. 6. MAJ

Koncert
LIVEMUSIKKEN SPILLER IGEN FRA D. 6. MAJ

TRAIN holder igen åbent for livekoncerter fra torsdag d. 6. maj 2021.

Vi har glædet os længe til igen at kunne slå dørene op for livemusikken og danne rammen for en tryg oplevelse for koncertgæster, musikere og crew.

 

Koncerterne er med unr. siddepladser, og vi sørger for, at der er god plads til alle – både før, under og efter en koncert. Vi overholder alle retningslinjer for indendørs koncerter, som du kan læse nærmere om nedenfor.

 

Har du billet til en koncert, skal du holde godt øje med din mailindbakke – tjek også din spammappe – da alle billetkøbere modtager informationer på mail op til koncerterne.

Vi er glade for igen at kunne byde dig indenfor til unikke og trygge liveoplevelser. Vi glæder os til at se dig.

 

 
BEHOLD DIN BILLET

Hele musikbranchen er berørt af Covid-19-situationen. Vi vil opfordre alle til at beholde sin billet til flyttede koncerter. På den måde er du med til at give spillesteder, festivaler og artister et tiltrængt skulderklap i en svær tid.

Se listen over berørte koncerter af nedlukningen fra d. 9. dec. 2020 til d. 5. maj 2021 i vores FAQ.

TRYG OPLEVELSE FOR ALLE

Vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer, og vi har sørget for, at TRAIN er ramme for en tryg koncertoplevelse for koncertgæster, musikere og crew.

Her er en oversigt over de aktuelle retningslinjer, du skal være opmærksom på som koncertgæst på TRAIN:

 

✦ Der er krav om at bære mundbind, når man går rundt på TRAIN. Du behøver dog ikke at have mundbind på, når du sidder ned.

 

✦ Hold god afstand til andre og husk at nyse og hoste i ærmet.

 

✦ Alle koncertgæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas og ID ved indgangen til TRAIN. Husk derfor at blive testet indenfor 72 timer inden koncertstart. Læs mere om coronapas her.

 

✦ Undgå at huje, råbe og synge.

 

✦ Der vil være god og synlig adgang til håndsprit. Vær opmærksom på god håndhygiejne og på generelt at følge myndighedernes råd.

 

✦ Vær derudover opmærksom på, at baren lukker kl. 22.00. Koncerterne må gerne fortsætte til efter kl. 22.00, men udskænkning i baren stopper kl. 22.00.

 

✦ Koncerten er med unr. siddepladser. Kommer I flere sammen, kan I sidde sammen som gruppe. Der vil være et sæde fri mellem hver gruppe.

 

✦ Hvis du oplever symptomer på sygdom, skal du blive hjemme.

 

Derudover vil vi opfordre alle koncertgæster til at benytte sig af app’en SmitteStop ved deltagelse i en koncert på TRAIN. App’en er en hurtig måde at nå ud til de personer, der har været i kontakt med en Covid-19-smittet. App’en kan downloades på smittestop.dk.

 

Vores crew sørger for at holde TRAIN grundigt rengjort før, under og efter en koncert og står klar til at byde dig velkommen indenfor til en tryg koncertoplevelse.

 

X