X
Aarhus Teater

The Rocky Horror Show

Teater

THE ROCKY HORROR SHOW er en djævelsk underholdende hyldest til science fiction og ufrivilligt morsomme B-gyserfilm. Musicalen er skabt af Richard O’Brien og danser af sted på plateausko og musikalsk kærlighed til 50’ernes rockabilly tilsat 70’ernes glamrock.

Figurer og handling er samplet fra gyserkataloget og Outer Space. Parret Brad og Janet farer vild i en stormfuld skov og strander på et mindre slot, hvor Riff Raff, den skumle butler med pukkelryg, byder dem ind. Her huserer Dr. Frank-N-Furter – spillet af Aarhus Teaters Jacob Madsen Kvols - som i bedste Frankenstein-stil afslører sit nykreerede monster, den perfekte og smukke Rocky Horror.

Kultmusicalen svømmer i seksuel flertydighed. Som når Dr. Frank-N-Furter kommer til syne i dameundertøj, netstrømper, rød læbestift og goth-makeup og får det unge par til at besvime med sangen ”Sweet Transvestite”.

Det oser af sex, og der bliver leget med alle hetero-, homo- og biseksuelle positioner med tydelige referencer til 70’ernes glamrock-idoler som David Bowie og Marc Bolan. Frivolt, fjollet, uhørt og uhøjtideligt på samme tid. Men først og fremmest er det et monstrøst og rock’n’roll-gyngende udstyrsstykke med masser af dans og hitperler, der går lige i g-strengen: ”Time Warp”, “Touch-A-Touch-A-Touch-A-TouchMe”, “Hot Patootie – Bless My Soul” og “Dammit, Janet!”.

Musikken er arrangeret af kapelmester Jens Helleman og spilles live, når Aarhus Teaters forførende hold af skuespillere og dansere går ”Rocky Horror”-amok. 

OBS! Forestillingen indeholder seksuelle scener og egner sig ikke for børn under 15 år

X