X
Godsbanen

Okay, så lyver jeg nu?

Et underholdende og lærerigt foredrag om kropssprog og ansigtsudtryk
\"Okay, så lyver jeg nu?\" er nok det spørgsmål, Jasper Frost har fået stillet mest i sin karriere, når han fortæller folk, hvad han laver.
Jasper er uddannet og trænet af nogle af verdens bedste, dem der også uddanner FBI og CIA, og lægger derfor mærke til og aflæser dine signaler, som du ikke selv var klar over.
Foredraget vil styrke dine evner i hvordan du aflæser og forstår andre mennesker korrekt, uanset om der er tale om sociale interaktioner, jobsamtaler, dating eller måske din partner.
Signaler i dit kropssprog og ansigtsudtryk
Hvad kan det betyde når tommelfingeren er skjult inde i hånden, når en person synker før han/hun svarer på et spørgsmål, når en person trækker på skulderen, og passer det, at når en person kigger op til venstre, er det et tegn på, at hun/han lyver? – og hvordan skal du aflæse signalerne rigtigt?

Det kan også være at du har oplevet, at en person smiler skævt eller rynker på næsen, uden du helt vidste, hvad det egentlig betød? - og kan man aflæse ansigtsudtryk, selvom personen har mundbind på? Viden om ansigtsudtryk tager udgangspunkt i den amerikanske forsker Dr. Paul Ekman\'s forskning i, hvordan følelser manifesterer sig i ansigtet (kendt fra bl.a. tv-serierne Lie To Me og Criminal Minds). Jasper er også officiel samarbejdspartner til Dr. Paul Ekman og Paul Ekman International.

Kontakt, billetter og mere information

X