X
Musikhuset

Life Is Good v/ Teatret Dansk Rakkerpak

Børn

LIFE IS GOOD – en tragikomisk gadeteater forestilling

LIFE IS GOOD er en tragisk komedie – eller en komisk tragedie – om venskab. Personerne er en gadeoptrædende og en selvmordskandidat. Filippo har sat sit lille dukketeater op for at spille ”Romeo og Julie” og er i gang med en musikalsk intro på sin harmonika, da Tonny kommer forbi tynget af sorg og depression.

Tonny standser op og glædes over de unges kærlighed, der udspilles i dukketeatret mellem Romeo og Julie, men da de elskende ikke må få hinanden falder han tilbage i sine tunge tanker. Tonny ”låner” en stige og et reb af Filippo og forsøger at hænge sig selv. Forsøget mislykkes, men Filippo kommer uforvarende til at skubbe til stigen og Tonny falder til jorden med et brag. Filippo stopper chokeret sin forestilling og prøver febrilsk at få liv i den bevidstløse Tonny ….

Forestillingen er en nonverbal gadeteater-forestilling for hele familien med masser af slapstick, præcis timing, kropskomik og musikalitet.
”Life is Good”
LIFE IS GOOD er også et personligt møde mellem den italienske komediant Claudio Levati og Rakkerpaks Peter Kløft, som begge har arbejdet med folkelige teatertraditioner i et universelt fysisk teatersprog, der kan forstås på tværs af alders og - landegrænser. De to komedianter har lige siden de mødtes leget med at udfordre hinanden i forhold til livets små og – store spørgsmål. Og da instruktøren Niels Grønne pludselig kunne se en forestilling i denne leg, er det blevet til et unikt internationalt teatersamarbejde!

”Livet er en tragedie på nært hold, men en komedie set på afstand” – Charlie Chaplin !

Af og med: Claudio Levati (IT) og Peter Kløft (DK)
Instruktion: Niels Grønne
Scenografi: Christian Q. Clausen

Aldersgruppe: For voksne og børn fra 6 år

Bemærk: I tilfælde af regnvejr, flyttes forestillingen til Foyer Syd

Varighed: Ca. 40 minutter

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

X