X
Train

KIDD – Koncert 2

Koncert
Hvis der skulle være nogen som helst tvivl om hvem Kidd er, så får du lige en reminder her: Nicholas Westwood Kidd er Nørrebrodrengen, der med tracket “Kysset Med Jamel” viste hele landet hvordan man blev en selvgjort rapstjerne på en måde, ingen havde set før. Både i forhold til, hvordan man kunne lyde, og hvordan man kunne udgive og markedsføre sin musik.

 

Kort efter debutudgivelsen fulgte kæmpehittet “Ik Lavet Penge”, om med ét havde Kidd affyret startskuddet til en ny musik bevægelse, som skulle vise sig at ændre den danske musikscene for altid. Den unge rapper fra Nørrebro smadrede den eksisterende orden i musikbranchen og startede en ny tidsregning, hvor man kunne gøre alt selv, og hvor alt synes muligt.

 

Det er sygt, at der er et kapitel af dansk musikhistorie, der starter med mig“, udtaler Kidd i et interview med Soundvenue fra 2019.

OBS: På grund af Covid-19 kan vi i øjeblikket kun holde koncerter for et siddende publikum. Det betyder, at vi ikke har plads til lige så mange ad gangen, så vi er nødt til at fordele publikum over flere koncerter i stedet. Du får pr. mail tilsendt information om din billet, og hvordan Covid-19 restriktionerne påvirker koncerten.

 

Koncerten er med unummererede siddepladser. Se gældende retningslinjer på Train her.

X