X
Musikhuset

Mark Le Fêvre – BØVL!

Comedy

"Hold kæft, noget BØVL!" Sådan runger det ofte i Marks hoved, når tilværelsen forstyrrer den (jyske) komiker med hverdagens små og store problemer. Livet kan være overvældende for en finurlig og til tider bekymret hjerne som Marks. 
One-man showet, som tilmed er Marks debut, bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer. 
....Og bare rolig, alle er i trygge hænder, fordi for Mark er det vigtigt, at man skal huske at have det sjovt, selvom det hele nogle gange kan være noget rigtigt BØVL.

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 Zulu og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. "Jyde-Man" har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand.

Anbefalet aldersbegrænsning: 15 år

Varighed: Ca. 70 min. uden pause

Arrangør: Tajmer Booking & Management

X