X
Musikhuset

Christopher - flyttet til RYS

Koncert

OBS: Christopher har desværre været nødsaget til at aflyse - men i stedet kommer han til Musikhuset og giver koncert til foråret. Den koncert finder du her.

CHRISTOPHER ER TILBAGE!

Efter et års pause træder et Danmarks allerstørste livenavne tilbage i rampelyset

”Fans i krise: Christopher forsvundet”. Sådan lød overskrifterne fra flere danske medier tidligere på året. Og med fuldstændig radiotavshed på alle hans sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virker sådan.

Men det er heldigvis ikke tilfældet… Efter et års pause er Christopher nu tilbage med singlen ”Bad”. En up-tempo popsang med stærke soul referencer og en vokalmæssig power præstation, der viser en mere kantede og moden side af den etablerede popstjerne: ”Jeg kunne mærke energien og potentialet i ’Bad’ fra det øjeblik sangen begyndte at forme sig – jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe midt i processen, så jeg insisterede på bare at blive ved. Uden forstyrrelser, bare fuldt fokus på se, hvor sangen kunne tages hen”, fortæller Christopher.

+700 millioner streams worldwide
Med tre album udgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af de største danske popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på de skrå brædder i både ind- og udland, og til efteråret drager Christopher endnu engang ud på de danske landeveje, hvor han svinger vejen forbi Scandinavian Congress Center i Aarhus.

Arrangør: Musikhuset og Train Live

X