X
Aarhus Teater

Revolution

Teater

Finanskrise. Økonomisk krise. Politisk krise. Værdikrise. Befolkningskrise. Flygtningekrise. Energikrise. Klimakrise. Vi lever i krisernes tidsalder. Der er behov for radikale løsninger på de store udfordringer. Ja, mon ikke der kort og godt skal en revolution til.

I Christian Lollikes nye forestilling REVOLUTION artikulerer fire mennesker trangen til oprør og spørger hinanden om man kan forestille sig en anden verden. En verden uden klimaforandringer, kriser, overbefolkning og overproduktion. Mere end nogensinde er der behov for radikale løsninger på de udfordringer, vi står overfor. Kom med når Christian Lollike undersøger, om vi er klar til at definere og skabe en ny virkelighed. Om vi er klar til en gennemgribende forandring.

Forestillingen, der er skabt i samarbejde med Sort/Hvid, spiller vi både i og ude af huset. For selv om vi moderniserer og bygger Store Scene om, ligger vi ikke på langs. Aarhus Teater rykker i stedet en række aktiviteter ud i byen – som nu REVOLUTION, der først spiller på Godsbanens Åbne Scene og senere rykker ind på Stiklingen.

Med afsæt i tekster af kunsthistoriker Mikkel Bolt Rasmussen går instruktør Christian Lollike til stålet og ruller hele sit anarkistiske arsenal ud. Franciska Zahle laver scenografi og kostumedesign, som hun de seneste to sæsoner gjorde på både ”Medea"og Christian Lollikes ”Hospitalet”. 

OBS! Revolution spiller først på Godsbanens Åbne Scene og herefter på Stiklingen. Det er samme forestilling begge steder. Køb billet på Stiklingen i oktober her.

X