X
Aarhus Teater

Audition

Teater

Et intimt setup: En kvinde, der går til en casting for at få den filmrolle, hun så inderligt drømmer om. En caster og en instruktør, der begge har magten til at sige go eller no-go. Drømmen om at blive fremkaldt er i deres hænder.

Den håbefulde Alice giver sig hen til længslen efter berømmelse og kaster sig tillidsfuldt ud i det ukendte. Med åbne øjne og blottet hjerte forvilder hun sig ind i en verden, hun ikke kan navigere i. AUDITION har et skær af den lurende uhygge og leger med realismen. Vi er i hendes verden, i hendes drøm om at blive en stjerne, men det viser sig, at folk ikke altid er det, de giver sig ud for at være.

Historien er skruet sammen af manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen, der de senere år har skrevet til tv-serier som ”Rita” og ”Mercur” på TV 2 og ”Bedrag” på DR.

AUDITION er i familie med forestillingen ”Premiere”, hvor vi tog dig med bag scenekulisserne og ind i skuespillernes verden af angst, intriger og private hemmeligheder. Nu bringer vi dig ind i filmens hemmelige rum, ind i de spændingsfelter, som lurer fra den første casting til final cut. 

SERVICEMEDDELELSE TIL PUBLIKUM
Publikum er i AUDITION en del af forestillingen og vil derfor opleve live instruktion samt interaktion med de medvirkende fra det øjeblik, publikum træder ind i rummet. God fornøjelse.  

X