X
Aarhus Teater

Audition

Teater

Et intimt setup: En kvinde, der går til en casting for at få den filmrolle, hun så inderligt drømmer om. En caster og en instruktør, der begge har magten til at sige go eller no-go. Drømmen om at blive fremkaldt er i deres hænder.

Historien er skruet sammen af manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen, der de senere år har skrevet til tv-serier som ”Rita” og ”Mercur” på TV 2 og ”Bedrag” på DR. I AUDITION går hun i kødet på de magtstrukturer, der findes mellem arbejdsgiver og ansat.

Den håbefulde kvinde giver sig hen til længslen efter berømmelse og kaster sig tillidsfuldt ud i det ukendte. Med åbne øjne og blottet hjerte forvilder hun sig ind i en verden, hun ikke kan navigere i, og kommer ud på virkelig dybt vand. AUDITION har et skær af den lurende uhygge, som vi ser hos filmskaberen David Lynch: Vi er i hendes verden, i hendes drøm om at blive en stjerne, men det viser sig, at folk ikke altid er det, de giver sig ud for at være. Og hvordan siger man fra og holder fast i sig selv i det øjeblik, der bliver råbt ’action!’?

Som publikum er du fluen på væggen. AUDITION er i familie med forestillingen ”Premiere”, hvor vi tog dig med bag scenekulisserne og ind i skuespillernes verden af angst, intriger og private hemmeligheder. Nu bringer vi dig ind i filmens hemmelige rum, ind i de spændingsfelter, som lurer fra den første casting til final cut. Oplev et vibrerende hold af Aarhus Teaters skuespillere med Anne Plauborg i rollen som kvinden, der drømmer om en hovedrolle. Aarhus Teaters huskunstnere, Sargun Oshana og David Gehrt, tager sig af instruktion og scenografi.

X