X
Teatret Svalegangen

DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØS

Teater

DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØS - MØNSTERBRYDER-KOMEDIE FOR DRØMMERE

Spilleperiode: 9. okt. – 13. okt. 2018

Pris: 225 kr. Se tilbud og rabatter på www.svalegangen.dk/priser/billetter/

HÅBLØSE DRØMME

René ved alt om galakserne og lysets hastighed, og om menneskekroppens overlevelsesevne et sted mellem her og Mars. Men det er svært at få lov til at se så langt mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra Grillen.

Tiden er 1980’erne, stedet er et gråt forstadsmiljø. René er klassens tykke dreng og moderens store bekymring. Før hans far døde, skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager, men René vil ikke være VVS’er – han vil være astronaut, flyve højt, opleve himmelrummet, studere og bo i storbyen langt fra sin migræneramte mor, kartoffelkur og en insisterende chef, der gerne vil overtage pladsen efter Renés far.

 

VILJEN TIL AT FLYVE

Folketeatret opfører nu Thomas Markmanns anmelderroste og rørende hverdagskomedie, genkendelig for alle os, der engang har ønsket at være noget andet – måske vægtløse? Fremdriftsreformen har sat ungdomsuddannelse i et så heftigt system, at vi måske glemmer, hvor store kræfter det kræver at gå imod det, som ens omverden forventer. DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØS er en sjælden mønsterbryderhistorie og rå komedie om en 19-årig mand, der ønsker sig væk fra et klaustrofobisk provinshul – så meget at hans store krop tilsyneladende kan lette alene på viljen og drømmen om at flyve. Vi letter i oktober.

X