X
Train

JJ PAULO + DJALA + DE PLACE / BØGH / GAMBULA

Koncert
Koncerten med JJ PAULO er udskudt til LØRDAG D. 27. FEBRUAR, 2021.

Alle tidligere købte billetter gælder også til den nye dato.

Det er muligt at refundere billetten inden d. 4. JANUAR kl. 12.00, hvis man kontakter Ticketmasters kundeservice.

________________________________

Aarhus Volume inviterer dig til den sidste aften på Train af i alt tre arrangementer. Vi har tidligere budt på hårdtslående hiphop. Denne gang slår vi dog dørene op med fede tunes og varme beats, når vi præsenterer JJ Paulo og mange andre til Afro Night! Så tag dine bedste venner med og nyd en aften med fantastisk musik og højt humør! VI SES!  

Line-Up: 
JJ Paulo

Djala
De Place / Bøgh / Gambula
DJ Alert

JJ Paulo

Med sine varme afrikanske grooves kombineret med afrikanske traditioner leverer den unge dansk/tanzanianske JJ Paulo en eksotisk lyd, der sætter gang i publikum. JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelig energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne fra publikum. At være til en af JJ Paulo’s koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur.

 

Den seneste udgivelse fra JJ Paulo, ”Bujoram”, har et væld af roser i ryggen fra blandt andre de svenske og danske P3-kanaler, hvor han har opnået status som “ugens artist” og “ugens lyd”. JJ Paulos showmanship på scenen har desuden fået værterne i P3 programmet Vidundergrunden til at kalde JJ Paulo for “Danmarks bedste liveperformer”.

 

I år var JJ Paulo booket til bl.a. Spot Festival 2020, Roskilde Festival 2020 m.fl. Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden, og det er kun et spørgsmål om tid, før JJ Paulo gør det samme.

 
Djala er en musikalsk smeltedigel. Bandet blander traditionelle stilarter og instrumenter fra Senegal og Mali med moderne lyd. Resultatet er en musik, der på én gang er dansabel, svedig og smuk. 

De Place / Bøgh / Gambula er en instrumental trio med bas, guitar og trommer. De er stærkt inspireret af musik fra flere forskellige afrikanske stammer, både på den vestlige og østlige side af kontinentet. Selvom tempoet er skruet ned, i stil med nigeriansk popmusik, er forbindelsen til de afrikanske dansetraditioner meget tydelig i trioens musik, og det er svært at stå stille til.

Justo Gambula (bas) har rødder i Tanzania og har rejst meget i USA og Mikas Bøgh (gtr) og Jakob De Place (trm) har boet det meste af deres ungdom i Bamako, Mali. Sammen laver de deres egen form for ‘flava’ når de mixer melodier, beats, rytmer og lyde fra mange forskellige traditioner.

Trioen nærer også en stor kærlighed for hiphop og soul, en kærlighed der skinner tydeligt igennem i deres guitardrevne musik.

De tre triomedlemmer kan også opleves i andre projekter som Athletic Progression, Faratuben og Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet m.fl.

 
DJ Alert: Resident

 

Koncerten er med unummererede siddepladser. Se gældende retningslinjer på Train her.

X