X
Godsbanen

Udstilling: Fresh Eyes

Torsdag den 7. juni åbner Godsbanen dørene til en udstilling med udvalgte værker fra FRESH EYES - International Artists Rethink Aarhus.

FRESH EYES var et kunstprojekt kurateret af Gitte Broeng med fokus på fotografi, litteratur og bymiljø. I perioden 2013 - 2016 opholdte internationale forfattere og kunstnere fra Europa, Afrika og Asien sig på Godsbanen, hvor de arbejdede på at nyfortolke Aarhus. Dette førte til mange spændende bud på fotografiske og litterære fortolkninger af livet i Aarhus, der blev samlet i en bog layoutet af billedkunstner Lasse Krogh Møller. Nu vender udvalgte værker fra udstillingen tilbage til Godsbanen!

De udstillede fotografiske og litterære værker kunne opleves sidste år i bybilledet omkring Galleri Image i hjertet af Aarhus. På Godsbanen er det nu muligt at opleve kunstværker af: Hyun-jin Kwak, Markus Henttonen, Miriam O’Connor, Thomas Kellner, LiuJin, Teresa Meka og tekstinstallationer af: Tsitsi Dangarembga og Amitabha Bagchi.

Gå til www.galleriimage.dk for at læse mere om FRESH EYES-projektet og de individuelle kunstnere.

Bogen kan købes hos Galleri Image, Litteraturcentret og i Salgsvognen på Godsbanen.

Værkerne kan ses rundt omkring på Godsbanen; bl.a. i Hovedbygningen (åben mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00) og i Kedlen og Remisen (åbne når der ikke er arrangementer).

X