X
Teatret Svalegangen

LIVET - HVOR SVÆRT KA' DET VÆRE?

Teater

LIVET – HVOR SVÆRT KA’ DET VÆRE? - EN KOMEDIE OM LIVET FORTALT BAGFRA

Spilleperiode: 8. – 12. jan. 2019

Varighed: ca. 90 min.

Pris: 225 kr. Se tilbud og rabatter på www.svalegangen.dk/priser/billetter/

BEGYNDER MED SLUTNINGEN

Vi begynder med døden – så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og skilsmisse. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets små tilfældigheder. Derefter grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab – sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og – nåja – åbent tishul.

LIVET, HVOR SVÆRT KA' DET VÆRE? er en poetisk og humoristisk komedie over livets stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns og er et rørende et tidsportræt om det, vi kæmper for gennem et liv.

BAGLÆNS LIVSKOMEDIE

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard, kendt for deres parløb i Cirkusrevyen, suppleres af dansk revys succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang i denne bittersøde historie om to mænds livslange venskab, der begynder ved livets sidste stoppested. Herfra bliver hjerteslagene kraftigere og huden glattere. Tom var måske ikke den kvikkeste men god til damer, havde masser af idéer og fik nok lidt for meget at drikke. Alex var mønsterelev, forsigtig og fornuftig, en spirende forfatter, men det blev ved jobbet som gymnasielærer og fodboldfar med en dominerende kone. Livet leves forlæns men forstås baglæns har Kierkegaard sagt. Spørgsmålet er, hvor svært ka’ det være?

 

X