X
Train

Bodyslam Wrestling

Koncert
Der er en kolossal kollision i vente 29. september, når live wrestling igen indtager Train! Om du er blandt vores faste ”bodyslammers” i Aarhus eller det er første gang du oplever wrestlings adrenalinpumpende voldsteater, venter der et show med smæk for skillingen og 120 km/t. Og ikke mindst en stemning der skal opleves live!

Wrestlingen fås ikke mere intens på denne side af Altanten, når BODYSLAM! Pro Wrestling endnu engang ruller ind i Aarhus og ryster Train i sin grundvold!

Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen, der er ulig noget andet. Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner, du aldrig har set mage.

 

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogante trap-rappere, kæmpemæssige kraftkarle, Ramlösa-bællende svenskere og højtflyvende luchadores!

 

"Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken" - BT

 

"I aften lever drengedrømmen i bedste velgående ... Train Koger" - Berlingske

X