X
Musikhuset

Tim McVeigh-Pedersen klassisk solo guitar

Klassisk og opera

Klassiske Toner

Den danske guitarist Tim McVeigh-Pedersen(1986) har siden 2008 studeret på Det Jyske Musikkonservatorium hos koncertguitarist FrederikMunk Larsen, og i september 2014 afsluttede han solistuddannelsen med en debutkoncert i Symfonisk sal i Musikhuset i Aarhus der senere blev sendt i Danmarks Radio. Sideløbende med studierne på solistlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium, har han taget en mastergrad på Conservatorium Maastricht i Holland,
hos den verdenberømte koncertguitarist, Carlo Marchione.
I de senere år har Tim McVeigh-Pedersen spillet koncerter på bla. guitarfestivaller som Aalborg Internationale guitarfestival og Copenhagen guitar Festival og opnået finalepladser ved flere internationale guitarkonkurrencer, som ved Aachener Gitarrenpreis og Twents Gitaar Festival.

Tim fungerer nu som freelance sologuitarist og kammermusiker I forskellige konstellationer og har sammen med Signe Veie Plauborg Andrews etableret duoen Bellapicula der I øjeblikket tournérer med koncerten, Tågen Letter.
Tim Mcveigh-Pedersen spiller musik fra det traditionelle klassisk repertoire men er yderligere angageret i mange ny-musik konstalationer med nulevende komponister og har bla. uropført nyskrevne værker af bla. Komponister som Lars Hegaard, Allan Gravgaard Madsen.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

 

X