X
Musikhuset

ME & MARIA

Koncert

Måske er du omgivet af lyd dagen lang, fra alverdens tekniske ting og sager. Måske savner du et åndehul, hvor roen kan falde på dig. Så kom til en koncert, hvor fokus er på dét, der skaber stilhed og ro indeni.
 
ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på bas/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

”Med vores musik forsøger vi at skabe plads. Plads til alle følelser, også de svære. Jo mere man kæmper mod smerten, jo mere kan den komme til at fylde. Det er i al fald min egen erfaring,” siger Maria Anna Rosenberg.

 Duoen udgav I 2017 deres første EP “The Beauty of Allowing All the sad Songs,” og har siden udgivet fire danske singler. De vil være at finde på deres kommende EP, som bliver dansksproget.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus
       

X